Левски – ЦСКА, на живо 16:00 ч. онлайн (21.10)

Ще успее ли Левски да неутрализират "червената" атака! Гледайте на живо, днес от 16:00 часа.

Левски – ЦСКА! Вечното дерби отново е на дневен ред и водеща новина в България! Голямото съперничество продължава с интригуващ двубой днес, събота от 16:00 часа! Дом на най-интересното футболно събитие днес е стадион „Васил Левски“, а за главен рефер на срещата е определен Георги Кабаков.

Гледай Левски – ЦСКА на живо

Гледайте двубоя Левски – ЦСКА днес онлайн в ефира на телевизия Диема Спорт HD, както и в сайта на GongPlay. Безплатен линк за онлайн излъчване на двубоя можете да намерите тук, няколко минути преди началото на срещата. Информацията за онлайн стрийминг и актуални линкове за пряко предаване на двубоя Левски – ЦСКА ще се публикуват периодично. Следете на живо Левски – ЦСКА минута по-минута директно от тук или оттук.

Ситуацията преди началото на двубоя е следната: само три точки е разликата в точките между ЦСКА и Левски, като ЦСКА заемат второ място, а „сините“ са плътно зад тях. Лидера Лудогорец пък е с преднина от три точки пред ЦСКА и съответно шест пред Левски. ЦСКА нямат успех последните два кръга на шампионата, с което позволиха на Лудогорец да ги изпревари в класирането и в същият момент да допуснат Левски да ги догони.

Вероятни стартови състави:

ЛЕВСКИ: Митрев, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Горанов, Панайотов, Жорди Гомес, Вутов, Прохазка, Обертан, Буш
Треньор: Делио Роси

ЦСКА: Черниаускас, Дюлгеров, Чорбаджийски, Бодуров, Недялков, Малинов, Пинто, Кулма, Тиаго, Манолев, Каранга
Треньор: Стамен Белчев

Вечното дерби винаги е било трудно за прогнозиране, а определянето на фаворит в срещата е почти невъзможно. Амбициите на ЦСКА да станат шампиони вероятно ще им изиграе лоша шега, а в същият момент Левски бавно и упорито си пробива своя път към върха.

Днес срещата се очаква с огромен интерес и по трибуните на „Васил Левски“ ще има рекорден брой зрители – над 25 000!