16.8 C
Ню Йорк
вторник, април 16, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Левски – Черно Море, Първа Лига, петък – 04 ноември

Левски и Черно Море излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 04.11.2016г. (петък) от 17:30 часа българско време на стадион Георги Аспарухов в София, а главен съдия на мача ще бъде Стефан Апостолов.

Левски завърши 1:1 като гост на Ботев в неделя. Така сините задържаха 1-то място в Първа Лига, но вече са с равни точки с Лудогорец, а шампионите имат и мач по-малко. Сините продължават с колебливото си представяне след напускането на Люпко Петрович, а сега приемат противник, който наскоро ги отстрани за купата на България и то на Герена.

Сериозен удар за треньора на Левски – Елин Топузаков е травмата на Георги Костадинов. Българския национал отпада за следващите 2 седмици заради мускулна контузия. Така в средата на терена на сините едва ли ще видим сериозни промени и отново ще стартират Роман Прохазка и Джереми Де Нойер. Бранител Александър Александров пък поднови тренировки след като излекува контузия и се очаква да заеме традиционното си място в центъра на защитата редом до Димитър Пиргов.

Черно Море спечели с Нефтохимик през уикенда с 3:1. Така моряците се изкачиха на 3-то място в класирането на Първа Лига с актив от 23 точки. Момчетата на Георги Иванов пристигат в добро настроение на Герена, където преди малко повече от 1 седмица отстраниха Левски в турнира за Купата на България.

Героят от споменатия мач – Александър Цветков, който отбеляза 2 гола ще бъде на линия за предстоящата среща след като излекува контузия. Както и в предишния мач между двата отбора, Георги Иванов ще подреди своя отбор в защита и ще търси да изненада Левски на контраатаки. Това предполага, че на върха на атаката на Черно Море ще бъде Бакари, а Марек Кузма ще остане резерва.

Левски отпадна от предстоящия си съперник в турнира за Купата на България. Въпреки това сините бяха доста по-добрия отбор на терена и сега момчетата на Елин Топузаков трябва да го покажат.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Левски @ 1.50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации