6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лестър – Севиля, превю и прогноза (14 март 2017)

След като веднъж хвърли бомбата в Премиершип, Лестър отново има възможността да направи това и в най-комерсилният футболен турнир в Европа – Шампионска лига. Макар и да загубиха в първата среща от Севиля като гости, „лисиците“ могат да обърнат ситуацията в своя полза.

Вземи 100 лева бонус в Efbet за Шампионска лига

Начело на отбора вече е Крейг Шекспир, който зае мястото на освободения Клаудио Раниери, поради трагичното представяне на Лестър в Премиершип. След смяната на Раниери в състава проблясна искрица надежда и дойдоха две поредни победи, една над Ливърпул и една над Хъл Сити, с което отбора малко се отдръпна от опасната зона, но все още опасността не е отминала. Ще е истински прецедент шампион да изпадне още през следващия сезон, но във футбола трябва да сме готови на всичко.

Лестър все пак успя да се разпише във вратата на Севиля и този гол на чужд терен може да им помогне много, но за целта ще трябва да се представят така, както играха и срещу Ливърпул.

Севиля е опасен съперник и отбор, който също е амбициран да продължи напред. В лагера на „андалусийците“ се подвизават играчи от световна класа, притежаващи съответния опит и ниво да печелят подобни мачове.

Не на последно място Севиля притежава и богат опит в европейските клубни турнири,  докато за Лестър това е първо участие в историята на клуба.

В лагера на „лисиците“ аут остават Нампали Менди и Ислам Слимани, а от състава на Севиля с контузии са Беноа Тремулинас и Михаел Крон-Дели. Докато за Севиля и двамата лиспващи играчи няма да окажат влияние върху представянето на отбора, то Лестър ще бъде лишен от един от основните си нападатели и голмайстори в лицето на алжиреца Слимани.

Въпреки, че букмейкърите смятат Севиля за фаворити в тази среща, но реалността е малко по различна. Различни анализатори, а и самия Сампаоли споделят мнението, че Лестър ще се готвят за тази среща като за финал на Световно първенство! Отбора отново претърпя голяма метаморфоза и е считан за изключително опасен, такъв, какъвто беше и през миналия сезон.

Единствената грешка на Севиля досега, е че не успяха да вземат по-голяма преднина в Испания, нещо което може да им изиграе лоша шега в този реванш.

Не трябва да забравяме, че този сезон Севиля успешно се пребориха освен в Шампионска лига, и в Примера дивисион, където изместиха обичайният трети – Атлетико Мадрид.

Вземи 100 лева бонус в Efbet за Шампионска лига

Определено ще станем свидетели на интересен мач, много по интересен за мен от другата среща между Ювентус и Порто!

Прогноза: Лестър & Над 2,5 гола @ 4.75 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации