6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лестър – Съндърланд, 31-ви кръг, Прогнози Премиершип

В среща от 31-вия кръг на Премиершип един срещу друг излизат шампионите от Лестър срещу намиращият се в дъното на таблицата тим на Съндърланд.

„Лисиците“ се радват на добра игра в последните няколко седмици. Промяната в играта на шампионите дойде веднага след смяната на Клаудио Раниери с Шекспир, и от застрашен от изпадане, с четири поредни победи Лестър вече са на сравнително безопасно отстояние от опасната зона.

Още в първия мач след като Шекспир пое ръководството на тима дойде първата победа – 3:1 срещу Ливърпул. След това последователно паднаха Хъл Сити, Уест Хям и през изминалия уикенд Лестър се наложиха с 2-0 над коравия Стоук Сити.

За предстоящия двубой под въпрос остава халфа Марк Олбрайтън, а поради различни контузии срещата пропускат Уес Морган и Менди.

Съндърланд са засега най-сигурният изпадащ. Със спечелени едва 20 точки, отбора се намира на 7 точки разстояние от безопасната зона, което си е доста далече.

Отбора записа последната си победа над Кристъл Палас в началото на февруари месец, и оттогава насам не познава вкуса на победата с 4 загуби и едно равенство. Ситуацията допълнително ще се усложни за тях, тъй като шест основни футболисти за с контузии за това гостуване.

Дейвид Мойс ще има почти невъзможна задача на „Кинг Пауър Стейдиъм“, да построй отбора си без услугите на Макнеъер, Дънкан, Ян, Пиенаар, Дефоу, Пади и Виктор Аничебе.

Лестър определено ще продължи с победната си серия, като очакваме да поведат още през първата половина на срещата!

Прогноза: ПП 1 @ 2.00 коефициент

Заложи със 100 лв. бонус в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации