10.1 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лестър – Челси (14 яну 2017)

Лестър се изправя срещу Челси в един от най-интересните двубои от 21-вия кръг на „Премиършип“. Двубоя Лестър – Челси е в събота, 14 януари, от 19:30 часа на „Кинг Пауър Стейидъм“.

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ЛЕСТЪР – ЧЕЛСИ ТУК

Шампионът от миналия сезон Лестър Сити е далеч от това да защити титлата си. „Лисиците“ се намират на 15-то място във временното класиране с актив от 21 точки. Тимът на Клаудио Раниери обаче е във възход, след като записа две победи и едно равенство в последните си три мача – втората най-добра серия на отбора този сезон.

Лестър победи Уест Хям с 1:0 в последното си домакинство на 31 декември, а след това спечели точка като гост на Мидълзбро след равенство 0:0. Миналия уикенд „лисиците“ надиграха Евъртън с 2:1 като гост и се класираха за следващия кръг на ФА Къп.

В предстоящия мач Клаудио Раниери няма да може да разчита на две от звездите си – алжирските национали Слимани и Марез. Двамата са с националния си отбор на турнира за Купата на африканските нации и това ще бъде сериозна липса за домакините.

Челси ще трябва да демонстрира шампионските си амбиции в дома на шампиона. „Сините“ са на върха в класирането с актив от 49 точки, с пет повече от втория Ливърпул. Тимът на Антонио Конте бързо се съвзе след поражението от Тотнъм, след като надигра Питърбро с 4:1 в ФА Къп.

Поражението от „шпорите“ на  4 януари сложи край на фантастичната серия без загуба на Челси и върна интригата в битката за титлата. Челси бе в серия от пет поредни победи като гост във Висшата лига, но на „Уайт Харт Лейн“ бе надигран от тима на Маурисио Почетино. Сега съставът на Антонио Конте има доста по-лесна задача, но не трябва да подценява своя съперник, който е далеч от формата, която демонстрира миналия сезон.

Челси спечели по категоричен начин първия мач между двата отбора на „Стамфорд Бридж“. „Сините“ триумфираха с 3:0 и поглеждат към трети пореден успех срещу „лисиците“. Челси е в много по-добра форма, а домакините са без ключови футболисти, така че очаквам лондончани да вземат трите точки.

Прогноза: 1 @ 1.61 коефициент Efbet

Удвой първия си депозит с бърза регистрация в Efbet още днес! Само за български клиенти, букмейкъра подарява 100 лева бонус за първия Ви депозит! Регистрирай се още сега >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации