8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Стоук Сити – Ливърпул: прогноза Англия, Висша Лига

Стоук Сити – Ливърпул
Англия, Висша Лига
Начало: събота, 08 април 2017, 17:00 ч.
Стадион: „Британия“, Стоук

Стоук Сити приема Ливърпул в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 08.04.2017г. (събота) от 17:00 часа българско време на Британия Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Майк Дийн. Стоук Сити допусна загуба с 1:0 при гостуването си на Бърнли и се намира в лоша форма. Ливърпул пък пропусна да направи голяма крачка към Топ 4 през седмицата, като допусна късно изравняване за крайното 2:2 при домакинството си на Борнемут.

СТОУК СИТИ

Третото поредно поражение във Висшата Лига дошло през седмицата оставя грънчарите на 12-то място в класирането с актив от 36 точки. Момчетата на Марк Хюз трябва да добавят поне още 4-5 точки за да са сигурни за мястото си във Висшата Лига догодина.

Рамадан Собни остана неизползвана резерва срещу Бърнли тъй като има травма и сега също е под върпос за срещата. Проблеми преди срещата с Ливърпул имат още Джонатан Уолтърс и Джердан Шакири. Бившия играч на мърсисайдци – Глен Джонсън пък се очаква да се завърне в стартовата единадесеторка на Стоук Сити. В предни позиции като единствен нападател се очаква да действа Сайдо Бераино.

 Ливърпул

Въпреки точките, които загубиха срещу Борнемут, червените остават на 3-то място в класирането с актив от 60 точки. Целта пред момчетата на Юрген Клоп и компания е място в Шампионската Лига и целта при гостуването на Стоук Сити са трите точки.

Голям удар за Ливърпул е контузията на Садио Мане, който пропуска остатъка от сезона. В негово отсъствие червените играят трудно, а мястото на сенегалеца на крилото ще заеме Роберто Фирмино. Ключови играчи като Адам Лалана и Джордън Хендерсън също пропускат мача заради травми и Юрген Клоп няма особен избор в средата на терена. Там ще стартират Джини Вайналдум, Лукас Лейва и Емре Джан. Очакват се новини и около състоянието на Фелипе Коутиньо, който бе заменен срещу Борнемут заради настинка.

Стоук Сити срещу Ливърпул: Прогноза

Ливърпул ще търси трите точки за да затвърди мястото си в Топ 4. Стоук пък ще се опита да излезе от кризата в която попадна в последния месец. Двата отбора не показват добра игра в защита, но пък бележат много. Ливърпул и Стоук си вкараха 5 гола на Анфийлд през есента и сега отново можем да се надяваме на доста попадения.

Препоръчителен залог: Над 2.5 гола@ 1.92 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации