7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Плимут (08 яну 2017) прогноза, ФА Къп

Ливърпул и Плимут излизат един срещу друг в среща от третия кръг в турнира за ФА Къп. Двубоя ще се изиграе на 08.01.2017г. неделя) от 15:30 часа българско време на стадион Анфийлд, а главен съдия на мача ще бъде Пол Тиърни.

Ливърпул пропусна да спечели при гостуването си на Съндърланд в последния кръг на Висшата Лига и завърши 2:2. Две дузпи донесоха точката на черните котки и така лишиха мърсисайдци от възможността да стопят на 3 точки пасива до лидера Челси. Сега момчетата на Юрген Клоп имат сравнително лека задача срещу Плимут в турнира за ФА Къп.

Дани Ингс, Камерън Бранагън, Джо Гомес, Шей Оджо и Марко Груич са контузени в лагера на Ливърпул. Фелипе Коутиньо и Жоел Матип пък са възстановени от своите травми и може да се появят в игра срещу Плимут. Очаква се Юрген Клоп да заложи на голяма част от резервните си футболисти. На вратата на мърсисайдци ще се завърне Лорис Кариус, който седна на скамейката след няколко грешки по-рано през сезона. Шанс за изява като титуляри ще получат Кевин Стюарт, Трент Александър-Арнолд, Алберто Морено, Овие Еджария и Лукас Лейва. Садио Мане ще вземе участие в турнира за Купата на Африканските нации и няма да е на разположение на Юрген Клоп в следващите поне 3 седмици.

Плимут загуби с 1:0 гостуването си на Барнет в понеделник. Въпреки поражението „зелената армия“ се намира на 2-ро място в класирането на Лига 2 и продължава да таи надежди за промоция в края на сезона. Сега пред момчетата на Дерек Адамс е голямото предизвикателство наречено гостуване на легендарния Анфийлд.

Въпреки доста по-нискоразредния си статут, Плимут едва ли ще се предаде лесно и ще търси своите шансове. Дерек Адамс няма да прави много промени в състава си и ще заложи на единадесеторката, която му носи най-голям успех в Лига 2 този сезон. В лагера на Плимут няма контузени и наказани футболисти. „Зелената армия“ ще заложи на дефанзивна постройка на игра, като единствено Джордан Слеу ще тормози защитата на съперника.

Ливърпул показва отлична голова форма през този сезон. Същевременно мърсисайдци имат проблеми в защита, които гостите от Плимут ще се опитат да използват. Няма да е изненада ако станем свидетели на голово зрелище в неделния следобед на Анфийлд.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 3.5 гола @ 2.075 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации