13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Саутхемптън (25 яну 2017) прогноза, Купа на Лигата

Ливърпул и Саутхемптън излизат един срещу друг във втора 1/2-финална среща в турнира за Купата на Лигата. Двубоя ще се изиграе на 25.01.2017г. (сряда) от 22:00 часа българско време на стадион Анфийлд Роуд. В първата среща преди 2 седмици на Сейнт Мери, светците взеха аванс от 1:0 след попадение на Нейтън Редмънд през първото полувреме на мача.

Ливърпул загуби изненадващо с 3:2 като домакин на Суонзи през уикенда. Така мърсисайдци се отдалечиха на 10 точки от върха във Висшата Лига и останаха с илюзорни шансове за спечелване на трофея. Сега обаче мърсисайдци могат да си осигурят финал за Купата на Лигата на Уембли, но затова трябва да заличат пасив от 1 гол.

Дани Ингс и Камерън Бранагън са контузените в лагера на Ливърпул. Садио Мане пък участва в турнира за Купата на Африканските нации и също не е на разположение на Юрген Клоп. Джордън Хендерсън пък е с лека травма, която обаче едва ли ще му попречи да изведе Ливърпул с капитанската лента в сряда вечер. Лорис Кариус ще бъде на вратата на мърсисайдци за сметка на Симон Миноле, а Жоел Матип ще се завърне в титулярните единадесет вместо Рагнар Клаван. На върха на атаката пък се очаква да стартира Даниел Стъридж, който ще бъде предпочетен пред Дивок Ориги.

Саутхемптън разби шампиона Лестър с 3:0 през уикенда. Така светците се намират в средата на класирането във Висшата Лига без особени шансове за прогрес нагоре. С оглед на това момчетата на Клод Пюел ще хвърлят всичко в тази среща за да си осигурят място на финала на Уембли.

Чарли Остин, Софиан Буфал, Джейк Хескет, Жереми Пие, Мат Таргет и Алекс МакАрти пропускат гостуването на Анфийлд заради травми. Върджил Ван Дайк също е с лека контузия и ще мине късен фитнес тест. С оглед на това, че Жозе Фонте напусна отбора, ако резултатите за холандския бранител не са добри, като партньор на Мая Йошида в центъра на защитата ще стартира младия Джак Стивънс. Голмайстора от първата среща Нейтън Редмънд, заедно с Шейн Лонг ще са главна заплаха за вратата на домакините в сряда вечер.

Ливърпул ще трябва да реагира след неприятната загуба от Суонзи през уикенда. Немския специалист – Юрген Клоп е крайно мотивиран да види отбора си във финала за Купата на Лигата и ще пусне основния си състав. Подкрепяни от своите фенове, домакините са сериозния фаворит в реванша със Саутхемптън и смятаме, че ще се поздравят с категоричен успех.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул да се класира @ 1.90 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации