9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Стоук Сити, Висша Лига, вторник – 27 декември

Ливърпул и Стоук Сити излизат един срещу друг в среща от Коледната програма на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 27.12.2016г. (вторник) от 19:15 часа българско време на стадион Анфийлд Роуд, а главен съдия на мача ще бъде Майкъл Оливър.

Ливърпул спечели с 1:0 дербито срещу Евертън миналия понеделник. Гол на Садио Мане в добавеното време запази 2-то място на мърсисайдци в класирането на 6 точки зад лидера Челси. Празничната си програма момчетата на Юрген Клоп стартират срещу неудобния Стоук Сити срещу който ще търсят задължителни 3 точки.

Фелипе Коутиньо и Дани Ингс са трайно контузените в лагера на Ливърпул. Жоел Матип пък се възстанови от своята травма, но ще остане на резервната скамейка за сметка на Рагнар Клаван. Симон Миноле ще запази своето място на вратата на червените след двете си поредни сухи мрежи. Доброто включване на Даниел Стъридж срещу Евертън може да му осигури титулярно място срещу Стоук Сити. Ако Юрген Клоп реши да използва английския таран от първата минута, то Дивок Ориги ще седне на пейката.

Стоук Сити пропусна да спечели победата срещу Лестър и завърши наравно – 2:2. Грънчарите не успяха да задържат преднина от 2 гола въпреки, че бяха с човек повече и така в трети поред мач във Висшата Лига не успяха да грабнат трите точки. Сега момчетата на Марк Хюз имат много тежко гостуване за начало на празничната програма.

Марко Арнаутович ще изтърпи втория си от общо три мача наказание и няма да играе на Анфийлд. Така по лявото крило на атаката на Стоук Сити ще стартира Боян Къркич. Контузени в лагера на грънчарите са Ибрахим Афелай, Фил Бардсли, Джеф Камерън и Джак Бътланд. Джердан Шакири бе оставен на резервната скамейка срещу Лестър, но сега ще се завърне сред титулярите на Марк Хюз.

Ливърпул е на крилете на вдъхновението след успеха в дербито срещу Евертън. Мърсисайдци ще стартират много вдъхновено срещу Стоук Сити и очакваме да решат нещата в своя полза още преди почивката.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул/Ливърпул @ 1.80 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации