7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Съндърланд, Висша Лига, събота – 26 ноември

Ливърпул и Съндърланд излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 26.11.2016г. (събота) от 17:00 часа българско време на стадион Анийлд Роуд, а главен съдия на мача ще бъде Антъни Тейлър.

Ливърпул не успя да победи Саутхемптън в последния кръг и завърши наравно 0:0. Така мърсисайдци отстъпиха първото място в класирането на Висшата Лига на Челси. Сега момчетата на Юрген Клоп имат на пръв поглед лесно домакинство, което трябва да ги върне на победния път в първенството.

Големия проблем за немския специалист се казва Адам Лалана. Халфа получи разтежение в двубой на Англия и продължава да бъде извън строя. Дани Ингс, Шей Оджо и Джо Гомес пък са трайно контузени и няма да ги видим срещу Съндърланд. Фелипе Коутиньо пък се възстанови от лека травма и няма да има проблем да стартира като титуляр. В отсъствието на Адама Лалана в стартовите единадесет отново ще видим Джорджиньо Вайналдум. Даниел Стъридж пък ще продължи да стои на резервната скамейка, а в центъра на атаката на Ливърпул ще бъде Роберто Фирмино.

Съндърланд спечели с 3:0 домакинството си на Хъл Сити. Това бе втори пореден успех за черните котки в първенството, но въпреки него отбора остава в зоната на изпадащите – 19-то място с актив от 8 точки. Със сигурност момчетата на Дейвид Мойс ще се опитат да продължат добрата си серия, но задачата им изглежда изключително трудна.

Папи Джилободжи е наказан и ще пропусне мача на Анфийлд. Неговото място в центъра на защитата на Съндърланд ще заеме опитния Джон О’Шей. С това обаче не се изчерпват проблемите за Дейвид Мойс. Бившия треньор на Евертън и Манчестър Юнайтед няма да може да разчита срещу Ливърпул и на контузените Себастиан Ларсон, Фабио Борини, Лий Кетърмол, Ян Кирхоф, Пади МакНейр, Вито Маноне, Джак Родуел и Джейсън Денайер. Единствено последния има някакви шансове да се появи в игра в съботния следобед.

Въпреки грешната стъпка срещу Саутхемптън преди седмица, Ливърпул се намира в чудесна форма. Двете победи на Съндърланд ще дадат самочувствие на отбора, но на Анфийлд се играе трудно през този сезон. Ливърпул ще стартира много агресивно срещата и още до полувремето ще реши нещата в своя полза.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул/Ливърпул ПП/КР @ 1.53 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации