9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Тотнъм | Прогноза 31 март 2019

Топ прогноза за Ливърпул – Тотнъм. Мачът е от 32-рия кръг на Висшата Лига на Англия.

Дербито на кръга в Англия тази седмица определено е сблъсъкът между Ливърпул и Тотнъм. Срещата има огромно значение и за двата тима. За домакините е от значение да опазят лидерската си позиция, а за Тотнъм да се задържат сред Топ 4 и осигурят участие в следващото издание на Шампионска лига.

Ливърпул ще използват всяка грешка

Ливърпул ще използват всяка грешка в отбраната на Тотнъм за да си осигурят нови три точки. „Мърсисайдци“ се намират в отлична форма, а и нямат право на пропуски, които допуснаха достатъчно, имам предвид равенствата с отбори извън Топ 6.

Срещу Тотнъм, възпитаниците на Юрген Клоп влизат след поредица от три успеха. Веднъж в Шампионска лига при гостуването им на Алианц Арена, и два пъти във Висшата лига. У дома отбора все още нямат загуба от началото на кампанията, като единствените им грешни стъпки са две равенства.

След победата над отбор като Байерн Мюнхен няма начин „червените“ да не са в оптимално настроение за предстоящия мач. Ако търсите подходящ залог в неделя, този мач определено е вашия избор, а най-добрите възможности за залог както и 200 лева бонус ще получите само и единствено в Ефбет, вижте тук!

Тотнъм загуби форма и ще има неприятности

Тотнъм загуби форма точно в края на сезона и ще има сериозни неприятности на Анфийлд. Отбора стартира добре, като имаше шансове да претендира и за титлата, но както в миналия сезон накрая пропиля всичко.

Шпорите със сигурност ще загубят този мач, и тенденцията в играта им по-това време на годината е една и съща през последните три. Отбора умее да разочарова с играта си, а този сезон е вероятно да изпадна и извън челната четворка. Към момента упсяват да водят пред Арсенал и Манчестър Юнайтед с много крехък аванс, аванс, който могат да загубят още след края на този мач.

Тотнъм имат само един успех за последните си пет мача във всички турнири и най-интересното е, че той не е от Премиър Лийг, а изненадващо надиграха Борусия Дортмунд в реваншите на Шампионска лига.

Програмата на гостите действително не бе лека, включваща мачове срещу Челси, Арсенал, Бърнли и Саутхямптън в последните четири кръга, а резултата от тези мачове бе само една спечелена точка.

За Тотнъм остава само една алтернатива, да спечелят Шампионска лига, което ще е адски тежка задача, в която първо ще трябва да отстранят „гражданите“ от Сити. Ако не успеят да постигнат това, както и ако приключат този сезон извън първите четири, провала за Почетино ще е най-големия напоследък.

Прогноза: Ливърпул – Тотнъм, 31/03/2019

Равенството не устройва нито един от двата отбора, а с най-големи шансове за победа са Ливърпул. Точно в този момент Тотнъм трудно ще се противопоставят на тази селекция на Клоп. В кадрови план няма нови проблеми в лагера и на двата тима. За Ливърпул аут са Джо Гомес и Алекс-Чембърлейн, а под въпрос остават Арнолд, Шакири и Наби Кейта. В състава на Тотнъм участие няма да вземат контузените Ерик Диер, Серж Орие и Хари Уинкс, а под въпрос е Кайл Питърс.

Най-важното преди Ливърпул – Тотнъм

Ливърпул нямат загуба на Анфийлд в 36 поредни мача от Висшата лига. „Червените“ отбелязаха по най-малко три мача в седем от последните им 8 домакински срещи.

Тотнъм загубиха при последните си три гостувания от Висшата Лига. Линията от Над 2,5 гола бе премината в 5 от последните 6 гостувания на отбора.

Ливърпул няма загуба от Тотнъм у дома в последните 8 мача във всички турнири!

Англия, Висша лига (неделя)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации