11.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Тотнъм, прогноза

В дербито на 25 – ия кръг в английската Висша лига Ливърпул посреща Тотнъм. Сблъсъкът на „Анфийлд“ стартира в 22:00ч. вторник 10.02.2015г. Двата отбора се разделят от четири точки в класирането на Премиър лийг, гостите заемат 5 – то място с 43 точки, а домакините са седми с 39 точки. Съперниците имат една цел през този сезон и тя е класиране в топ 4. Формата показана от двата отбора през последните месеци е повече от впечатляваща като това е гаранция, че във вторник вечер ни очаква едно страхотно зрелище. В сайта на Efbet ще открием коефициент от 1,85 за победа на Ливърпул, възможността срещата да завърши без победител е 3,90, а успех за Тотнъм се приема на 4,33.

Ливърпул

Тимът на Брендън Роджърс е в невероятна поредица през последните месеци. „Мърсисайдци“ не познават вкуса на поражението 14 поредни срещи във всички състезания. През уикенда не успя да победи градския си съперник Евертън завършвайки 0:0 в двубой без особено много положения пред двете врати. Ливърпул подобри и представянето си „Анфийлд“ след като няма загуба в последните си шест мача пред своя публика. Отбора трудно допуска голове, но изпитва затруднение при реализирането на такива. Само един от последните осем срещи на тима завърши при резултат над 2,5 гола. Двубоят поради контузии ще пропуснат Лукас Лейва и Брадли Джоунс.

Вероятен състав: Миньоле, Сако, Шкъртел, Морено, Емре Джан, Хендерсън, Маркович, Джерард, Коутиньо, Стърлинг и Стъридж.

Тотнъм

„Шпорите“ ще пристигнат в Мърсисайд в много добро настроение след победата в дербито на Северен Лондон срещу Арсенал с 2:1 през уикенда. Въпреки че изоставаха в резултата Тотнъм успя да обърне своя градски съперник и да грабне трите точки. За пореден път през сезона в герой за тима се превърна младия стрелец Хари Кейн, реализирал и двата гола. Голмайсторът на отбора е в супер форма, като вече има на сметката си 22 гола и ще търси нови попадения на „Анфийлд“. Тотнъм е в поредица от три поредни победи в Премиър лийг, като всичките завършиха над 2,5 гола. Наставникът Маурисо Почетино няма проблеми с контузени или наказани играчи и най – вероятно ще заложи на същите, които победиха Арсенал през уикенда.

Вероятен състав: Лорис, Уокър, Дайър, Вертонген, Роуз, Мейсън, Бенталеб, Дембеле, Ериксен, Ламела, Кейн.

Ливърпул спечели последните си четири директни срещи срещу Тотнъм и всички те завършиха над 2,5 гола. Въпреки слабата резултатност на домакините прогноза за много отбелязани голове не изглежда лоша идея.

Ливърпул – Тотнъм гледай на живо тук  Efbet

Прогноза: Ливърпул – Тотнъм над 2,5@ 1,72 коефициент в Efbet

Последни 6 директни срещи:

Тотнъм – Ливърпул 0:3

Ливърпул – Тотнъм 4:0

Тотнъм – Ливърпул 0:3

Ливърпул – Тотнъм 3:2

Тотнъм – Ливърпул 2:1

Тотнъм – Ливърпул 0:3

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации