7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Уест Хям, Висша Лига, неделя – 11 декември

Ливърпул и Уест Хям излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 11.12.2016г. (неделя) от 18:30 часа българско време на стадион Анфийлд, а главен съдия на мача ще бъде Марк Клатенбърг.

Ливърпул допусна неприятно поражение при гостуването си на Борнемут преди седмица. Мърсисайдци водеха с 3:1 на Дийн Корт, но късен обрат до 4:3 донесе 3-те точки на черешките. Поражението бе първо за червените от август месец насам и остави отбора на 3-то място с актив от 30 точки, на 4 от лидера – Челси.

Големите отсъстващи за Юрген Клоп в предстоящата среща са Фелипе Коутиньо и Даниел Стъридж. Все пак добрата новина за немския специалист е завръщането в игра на Адама Лалана. Въпреки че е напълно възстановен, английския национал ще остане на резервната скамейка за сметка на Емре Джан. В предни позиции Ливърпул отново ще заложи на Дивок Ориги, който ще бъде подкрепян от Садио Мане и Роберто Фирмино. В защита пък ще се завърне Жоел Матип, който ще заеме обичайното си място до Деян Ловрен в центъра.

Уест Хям загуби катастрофално с 1:5 домакинството си на Арсенал. Така чуковете остават на 17-то място в класирането с актив от 12 точки, само на 1 над зоната на изпадащите. Уест Хям няма победа вече в 5 поредни срещи във Висшата Лига, а сега гостува на Анфийлд където се очаква да има сериозни проблеми.

Шейку Куяте е голямата въпросителна за чуковете преди гостуването в Мърсисайд. Опорния полузащитник има лека травма и е под въпрос за срещата. Славен Билич няма да може да разчита на контузените Гьокхан Торе, Сам Бирам, Диафра Сако, Аарън Кресуел, Микаел Антонио и Джеймс Колинс. С оглед на това хърватския мениджър на Уест Хям няма сериозни алтернативи за стартовата си единадесеторка. Там ще видим футболисти като Алваро Арбелоа, Анди Керъл и Андре Аю, които нямат сериозна игрова практика през този сезон.

Ливърпул ще се опита да се реваншира пред феновете си за загубата от Борнемут с добро представяне. Уест Хям се намира в трагична форма и ще има сериозни проблеми на Анфийлд. Домакините играят много силно на своя стадион и смятаме, че бързо ще решат нещата в своя полза.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул/Ливърпул ПП/КР @ 1.72 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации