12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лига Европа: Бенфика – Челси 15 май 2013

Финала на Лига Европа изправя тимовете на Бенфика и Челси в един епичен мач на стадион Амстердам Арена в столицата Амстердам. Двата отбора вече са настроени за финала, и се очаква сериозен и равностоен сблъсък.

Челси са настоящ шампион и носител на титлата Шампионска лига, като сега ще имат възможността да спечелят и второто по значение отличие в Европа – титлата от Лига Европа. Никой друг отбор не е печелил един след друг титлите от двата турнира, и ако Челси успее да направи това ще впише името си в историята на УЕФА.

Бенфика няма сериозни успехи на Евросцената за последните години, но затова пък са редовен участник и в двата турнира. Съвсем пресен е спомена на португалци за срещата им с Челси, когато двата отбора се изправиха в мач от четвъртфиналите на Шампионска лига миналата година. Челси бе безпощаден и макар и с малко, с гол разлика и в двата мача изхвърли Бенфика и успя да застане на върха след победа на финала над предстоящия финалист – Байерн Мюнхен.

Челси все още играят във Висшата Лига, докато Бенфика приключиха първенството. Челси се борят за оставане на втора позиция в лигата, а Бенфика завършиха точно на второ място в Примейра лига с разлика от една точка пред спечелилия титлата за сезон 2012/2013 – Порто. Орлите имат време за почивка, и след финала имат само мач от Купата на Португалия, където са изявен фаворит!

Дали Челси ще победи, дали имат силата да направят нещо невероятно, дали могат да променят историята си в този 15 май 2013 година? Няма ли да се пречупят подобно на други отбори и да загубят от набралия скорост тим на Бенфика?

Вземете своя бонус от 100 лева само в Efbet и направете финала още по-вълнуващ!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации