7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лига Европа: Нюкасъл – Бордо (04.10.12)

Лига Европа
Лига Европа

Този четвъртък в един от интересните мачове от турнира Лига Европа Нюкасъл приема Бордо. Нюкасъл записаха нулево равенство в първия си мач от турнира, докато Бордо надиграха убедително румънския Клюж с 4-0.

Този двубой от Лига Европа ще бъде мач 100 за Нюкасъл, което обаче по никакъв начин не ги прави фаворити, а точно обратното – с равни шансове за успех са според водещите букмейкъри. Коефициентите за мача Нюкасъл – Бордо са почти изравнени – 2,50 за Нюкасъл, срещу 2,70 за Бордо. Това е така, тъй като домакините имат сериозни кадрови проблеми. Пардю няма да може да пусне в игра редица важни играчи в лицето на Колочини, Симсън, Тейлър, Кабай, а освен тях под въпрос остават още няколко футболисти. Голмайстора на тима Папис Сисе поне е на линия и надеждите ще са хвърлени на него. Сисе все още се представя неубедително, и не можем да го видим в светлината, в която беше през миналата година, но и това ще стане.

Френския тим на Бордо пък тръгна силно в Лига Европа, а в последния кръг от Лига 1 надигра и Лион като гости с 0-2. В този мач не бяха пазени играчите на клуба, и затова сега за Англия няма да отпътуват Сертик, Белай, Ландри и Халфала.

Много спорен се очаква двубоя и равностоен, но не изключвам много голове имайки предвид отслабените защити и на двата тима и типични агресивния им начин на игра!

Прогноза Нюкасъл – Бордо: Над 2,5 гола при 2,25 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации