10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лига Европа: Сент Етиен – Манчестър Юнайтед (22.02) прогноза

Сент Етиен и Манчестър Юнайтед играят в среща реванш от турнира Лига Европа. След  3-0 в първия мач на „Олд Трафорд“, задачата на френския отбор да продължи напред изглежда невъзможна. Възпитаниците на Кристоф Галатие имат да наваксат сериозен пасив от голове, срещу един доста класен съперник.

Двубоя Сент Етиен – Манчестър Юнайтед е в сряда вечер (22.02), когато ще се изиграят две срещи от Шампионска лига, но и този двубой няма да страда от липса на интересе.

Двата отбора ще премерат сили на стадион „Жуфроа Гишар“ от 19:00 часа българско време, а за главен рефер на срещата е определен Дениз Айтекин.

Хеттрик на Златан Ибрахимович поставя Манчестър Юнайтед само на крачка от следващата фаза на турнира, и само чудо може да изхвърли „червените дяволи“ от надпреварата в този етап. Жозе Моуриньо със сигурност е хвърлил „око“ на трофея от Лига Европа и в сряда вечер можем да очакваме отново силно представяне на футболистите му.

Сент Етиен не са в най-добрата си форма. Отбора засега е на пето място в родната Лига 1, но ако искат да спасят сезона ще трябва да се преборят да финишират сред първите 4, който имат право на евроучастие.

В последните три кръга от Лига 1, Сент Етиен допусна две поражения, като в последния мач допуснаха пълен обрат от Монпелие. В подкрепа на горните твърдения Сент Етиен трудно ще успеят да вкарат три или повече гола на Юнайтед, а и традиционно „дяволите“ играят доста успешно срещу френски отбори.

Статистиката е против Сент Етиен и показва шест поредни неуспеха за отбора над английски отбори, което прави гостите основен фаворит както за спечелването на трите точки.

В неделя Манчестър ще играе на финал срещу Саутхямптън за Купата на Лигата, и може би Моуриньо няма да избере най-оптималния състав, но с какъвто и състав да пристигнат резултат различен от победата ще е изненада.

Прогноза: Победа за Манчестър Юнайтед @ 2.20 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации