5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лион – Ница, прогноза

Лион прогресираха до второ място във временното класиране след загубата на Монако в миналия кръг и ще се опитат да задържат тази позиция с победа над Ница.

Лион е домакин на Ница в двубой от 34-ия кръг на френското футболно първенство. Срещата е в петък, 15 април, от 21:30 часа и противопоставя втория срещу четвъртия във временното класиране.

Домакините посрещат една от приятните изненади през този сезон – Ница, които също имат амбиции за участие в Шампионска лига през следващия сезон. В миналия кръг Лион записа трета поредна победа в „Лига 1“, след като надигра Монпелие с 2:0 като гост. Това бе пети успех за тима в последните шест мача и доброто им представяне им дава отлични шансове за класиране в Топ 3 пет кръга преди края на сезона.

Лион е в серия от пет поредни победи на собствен терен в лигата и се надява на нов успех в петък вечер. В последните седем мача у дома „хлапетата“ вкараха 21 гола, което прави средно по 3 на мач. Ако футболистите на Бруно Женесио отново покажат тази ефективност в атака, то е много вероятно да се поздравят с успеха и да се отдалечат на пет точки от Ница. Програмата на тима до края на сезона не е много трудна, така че три точки в този мач до голяма степен може да гарантират ново участие на Лион в Шампионска лига.

Ница спечели битката за четвъртото място, побеждавайки Рен с 3:0 в миналия кръг. „Червено-черните“ имат актив от 53 точки, само с две по-малко от намиращите се пред тях в класирането Монако и Лион. Ето защо предстоящия мач е толкова важен за тях и при успех може да се отвори широка вратата към участие в най-комерсиалния европейски клубен турнир. В последните си девет гостувания Ница има само една победа  – над Монпелие на 12 март с 2:0. При последната си визита „червено-черните“ отстъпиха с 1:4 на шампиона ПСЖ и срещу Лион ще се опитат да постигнат положителен резултат.

Ница спечели последните си два мача срещу Лион – с 3:0 през този сезон у дома и с 2:1 като гост през миналата кампания. Сега обаче „хлапетата“ са в много добра форма и очаквам да надиграят своите гости, които имат доста кадрови проблеми. Евентуален успех ще затвърди Лион на второто място и очаквам възпитаниците на Бруно Женесио да спечелят трите точки.

Прогноза Лион – Ница: 1 @ 1.55 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации