8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Локомотив Пловдив ще затрудни Лудогорец в неделя

Двубоят между Локомотив Плодив и Лудогорец затваря петия кръг в Първа професионална лига. Срещата е в неделя, 28 август, от 21:15 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив.

След 4 изиграни кръга отборът на домакините има актив от пет точки и заема осма позиция. Началото на сезона бе добро за „черно-белите“, но в миналия кръг те загубиха с 0:2 като гост на Черно море. Много хора си зададоха въпроса тогава въпроса това Локомотив на Илиан Илиев ли беше.

„Смърфовете“ не затрудниха с нищо съперника в Каварна и изглеждаха примирени през всичките 90 минути. Сега те посрещат шампиона Лудогорец във втория си домакински мач за сезона. В първата си среща в парк „Лаута“ през тази кампания Локомотив направи 2:2 с Левски. При последното си домакинство на Лудогорец „смърфовете“ стигнаха до победата с 2:1 в края на миналия сезон, така че се надяват отново на триумф в предстоящия мач.

След като елиминира Виктория Пилзен в средата на седмицата и научи съперниците си за груповата фаза на Шампионска лига, Лудогорец отново отправя поглед към българското първенство. В момента „орлите“ са на седмо място с актив от шест точки и с мач по-малко. В предишния кръг Лудогорец надигра Монтана с 2:0 като тогава Георги Дерменджиев даде почивка на основните си футболисти, които изнесоха тежкия мач в Пилзен във вторник. Сега обаче „орлите“ би трябвало да разчитат на Марселиньо, Кафу и другите водещи играчи, тъй като се нуждаят от точки, а съперникът им не е на нивото на Монтана. В предстоящия мач наставникът на гостите отново няма да може да разчита на халфа Анисе, който получи контузия в мача срещу Левски от третия кръг.

Лудогорец играе трудно на стадион „Локомотив“ като има само четири победи в общо девет гостувания. Толкова имат и „смърфовете“, а само веднъж мачът е завършвал наравно. Домакините ще искат да се реваншират на феновете за слабото представяне срещу Черно море, докато разградчани ще търсят втора поредна победа в Първа професионална лига. И двата отбора имат мотивация за успех, така че очаквам да видим попадения в двете врати.

ПРОГНОЗА: ГОЛ/ГОЛ @ 1.85 КОЕФИЦИЕНТ Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации