9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лудогорец – Базел, Шампионска Лига, вторник – 23 ноември

Лудогорец и Базел излизат един срещу друг в среща от група А на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 23.11.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на стадион Васил Левски в София, а главен съдия на мача ще бъде Мартин Аткинсън от Англия.

ЛудогорецЛудогорец спечели минимално срещу Берое с 1:0 през уикенда. Така орлите вече се намират на първото място в Първа Лига, като имат преднина от 3 точки пред втория Левски. Сега обаче за момчетата на Георги Дерменджиев предстои мача на сезона. Успех срещу Базел може да осигури класиране на Лудогорец в елиминационната фаза на втория по сила турнир на стария континент – Лига Европа.

Очакванията са орлите да действат доста по-прибрано и разумно в сравнение със срещите с ПСЖ и Арсенал. Тогава плод на емоции и адреналин, Лудогорец изпусна точки, които сега можеха да са ключови в борбата с Базел. Георги Дерменджиев няма никакви поводи да прави промени в своя състав. Светослав Дяков, Вандерсон и Натанаел, които получиха почивка срещу Берое ще започнат титуляри. В атака на орлите отново ще стартира румънския таран – Клаудиу Кешеру. Това означава, че Джонатан Кафу отново ще бъде изтеглен в по-задни позиции, а Върджил Мисиджан ще остане резерва. Владислав Стоянов подобри формата си в последния месец и отново ще бъде избор №1 за Георги Дерменджиев на вратата на Лудогорец.

4015Базел от своя страна стресна българския шампион с разгромна победа с 6:0 срещу Люцерн през уикенда. Така момчетата на Урс Фишер имат цели 15 точки преднина на върха в класирането в Швейцария и могат да насочат сили изцяло към евротурнирите. В София, Базел ще търси задължителна победа, която да осигури класиране на отбора в Лига Европа.

Сери Дие е наказан и не отпътува за гостуването в България. Жан Пол Боетиус, Мануел Аканджи, Кевин Буа и Майкъл Ланг са под въпрос заради травми. Омар Габер пък е фаворит да стартира на десния бек. Въпреки че, Базел трябва да търси победата в София, Урс Фишер ще заложи на дефанзивното 4-1-4-1, като единствено Сейду Думбия ще бъде изтеглен в предни позиции.

Лудогорец показа, че може да затрудни всеки отбор в София. Българския шампион бе много близо до победата в Базел, а при малко повече късмет момчетата на Георги Дерменджиев могат да я постигнат на стадион Васил Левски.

вземи си бонуса още сегаЛудогорец – Базел: Лудогорец (Равенство няма залог)@ 1.83 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации