6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лудогорец Разград – Жалгирис, Шампионска Лига – прогноза (18.07.17)

Лудогорец Разград – Жалгирис
Шампионска Лига, 2-ри квалификационен кръг

Лудогорец излиза в среща реванш от втория квалификационен кръг в Шампионска Лига срвщу Жалгирис. Преди седмица в Литва, орлите допуснаха неприятно поражение с 2:1 и сега ще трябва да наваксват изоставането. Билетите за мача почти свършиха, което означава че момчетата на Георги Дерменджиев ще се радват на добра подкрепа от трибуните. Треньора на разградчани пък е опрян до стената, след като по медиите плъзнаха слухове че при провал ще бъде уволнен.

ЛУДОГОРЕЦ

Лудогорец ще трябва да тръгне в атака, защото трябва да бележи голове. Същевременно орлите трябва да бъдат внимателни в защита, тъй като гол на Жалгирис може да обърка сметките им. В състава на Лудогорец ще се завърне Светослав Дяков. Капитана на орлите излекува контузия и се завръща редом до Абел Анисе в средата на терена. В предни позиции, Георги Дерменджиев ще пусне Клаудиу Кешеру, който остана на резервната скамейка в Литва преди седмица. В защитата на Лудогорец едва ли ще видим много промени. Възможна е появата на Игор Пластун за сметка на Георги Терзиев. Трайно контузен е титулярния страж на Лудогорец – Владислав Стоянов. Така на вратата на орлите отново ще видим Ренан дос Сантош. Именно бразилеца бе най-добрия играч на своя отбор в мача преди седмица в Литва.

ЖАЛГИРИС

Жалгирис ще разчита на здрава защита и контраатаки за да се класира напред. На Лудогорец арена като титуляр се очаква да стартира Серж Нюанджи. Бившия играч на ЦСКА обърна мача преди седмица с включване от скамейката и сега ще заслужи доверието на треньора си. Полузащитника Дарвидас Сернас бе изгонен преди седмица и няма да играе в тази среща.

Футболни прогнози и съвет за залог:

Лудогорец ще се хвърли в атака защото трябяа да бележи голове. Жалгирис пък показа че не е толкова слаб тим и може да изненада орлите. Очакваме двуостър мач в Разград в който ще видим доста голове.

Залог: Над 2,5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации