15.7 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лудогорец са с класа над Цървена Звезда и ще вземат преднина преди реванша

Шампионът на България Лудогорец се изправя срещу този на Сърбия Цървена Звезда в първи двубой между двата тима от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Мачът е във вторник (26 юли) от 21:00 часа на „Лудогорец Арена“ в Разград.

Лудогорец се справи много лесно с първото препятствие в тазгодишното издание на Шампионска лига – Младост Подгорица. „Орлите“ надиграха черногорския тим на два пъти с резултати 2:0 и 3:0. Така те не повториха грешката от миналия сезон, когато бяха елиминирани от Милсами във втория предварителен кръг.

Сега тимът на Георги Дерменджиев ще има много по-тежка задача, но Цървена Звезда не е някакво страшилище и разградчани трябва да играят своята игра. Те ще имат подкрепата на публиката, която ще напълни трибуните, тъй като всички билети за мача бяха разпродадени. Много силни два мача срещу Младост направи Джоди Лукоки, който се очаква отново да бъде под светлината на прожекторите. Ако Марселинь, Кафу и Кешеру също са на ниво, то за защитата на гостите ще бъде много тежка вечер.

Цървена Звезда спечели титлата в Сърбия за втора поредна година. През миналия сезон обаче те не получиха лиценз за Шампионска лига и сегашното им участие е първо след девет години отсъствие от надпреварата.

Във втория квалификационен кръг Звезда очаквано елиминира малтийския Валета след две победи с по 2:1. През уикенда те направиха фалстарт в първия кръг от новото първенство, завършвайки наравно 2:2 у дома с Напредак. Привържениците обаче надъхаха тима след края на мача и им вдъхнаха увереност преди гостуването в Разград. В състава на Миодраг Божович личат имената на двама футболисти – Уго Виейра и Дамиен Льо Тайек. Двамата имат солидна визитка и много опит в евротурнирите, така че ще бъдат основните им оръжия в предстоящата битка с Лудогорец.

Букмейкърите дават леко предимство на Лудогорец в първия мач и смятам, че това е напълно оправдано. Разградчани показаха много бърз и комбинативен футбол срещу Младост, и мисля, че са с класа над съперника, който се оправда с големите им финансови възможности, сравнявайки ги едва ли не с Манчестър Сити.

Очаквам единственият останал български представител в евротурнирите да запише победа в тази среща, с което да вземе преднина преди реванша в Белград.

ПРОГНОЗА: 1 @ 1,85 КОЕФИЦИЕНТ Efbet cash out button

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации