9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Малага без Албентоса, Кастро и Карлос срещу Хетафе

Отбора на Малага приема на стадион „Ла Росаледа“ Хетафе в среща от поредния кръг на испанската примера дивисион. Двубоя е с начален час 21:30 българско време в петък и е първи от кръга. Двата отбора са съседи в класирането, като заемат съответно 10-то и 11-то място в таблицата.

Като домакини Малага са един от стабилните тимове в лигата, и ако изключим поражението им преди два кръга от Барселона, отбора се представа изключително силно у дома. Освен това, „Лос бокеронес“ са в изключителна серия и срещу настоящия си съперник, от когото не са губили у дома вече десет поредни мача във всички турнири.

Малага успя да надиграе Ейбар в изминалия кръг, с което се сложи край на две поредни поражения, допуснати от Севиля и Барселона. Срещу „тъмносините“ старши треньора Гарсия няма да може да използва натрупалия жълти картони Раул Албентоса, както и оплакващите се от различни травми Гонсало Кастро и Хуан Карлос.

Хетафе влиза в този кръг след две поредни поражения. Гранада и Атлетико Билбао измъкнаха точки от Хетафе, но трябва да отбележим, че футболистите на Ескриба не отстъпиха лесно.

Срещу Малага, Хетафе ще бъдат без наказания Хуан Кала, както и без контузения Роберто Лаго.

Малага е фаворит за спечелване на трите точки според букмейкърите (1.60 коефициент), макар че Хетафе е един напълно равностоен тим, изоставащ само с точка по-малко от тях. Ако погледнем представянето на двата отбора за последните пет кръга ще видим, че и двата отбора както вкарват, така и допускат доста голове, което ни подсказва да потърсим подобен изход от срещата.

ПРОГНОЗА: ГОЛ/ГОЛ @ 1.85 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации