10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Малко голове в двубоя между Рен и Сент Етиен

Рен приема Сент Етиен на Роажон Парк в среща от поредния кръг на френската Лига 1. Двубоя е с начален час 22:00 часа в четвъртък– 04.02.2016г., а главен съдия на мача ще бъде Беноа Мило.

Рен загуби през уикенда гостуването си на Бордо с 4:0. Това бе първо поражение като гост за момчетата на Роланд Курби, като те остават на 7-мо място в класирането с актив от 34 точки. В последното си домакинство, отбора на Рен записа първа победа на своя стадион от 5 месеца насам и сега ще иска да дублира това постижение. За съжеление на треньора на отбора – Роланд Курби, в двубоя със Сент Етиен той няма да може да използва контузените Педро Енрике, Дмитри Каваре, Йоан Горкюф, Людовик Бал и Кермети Ерасмус, както и наказания Фалу Дине. На разположение няма да бъде и Никола Янвие, който има ангажимент със своя национален отбор. В атака Роланд Курби ще заложи единствено на Джовани Сио, а Хуан Куинтеро ще остане резерва.

Сент Етиен загуби домакинството си на лидера ПСЖ с 0:2 през уикенда. Въпреки поражението, зелените поставиха под напрежение шампиона и ще излязат при гостуването на Рен с мисълта за победа. Кристоф Галтие ще заложи на същата схема на игра – 3-4-3, която затрудни лидера, но вероятно ще направи някои промени в състава си. Заради контузии от групата на Сент Етиен за гостуването на Роажон Парк отпадат Беноа Асу-Екото, Луик Перин, Пиер Ив-Поломат, Ромейн Хамуна, Франсоа, Клер, Роберт Берич и Джонатан Брисон. Новото попълнение – Оле Селнаес, който бе закупен от Розебнорг едва ли ще може да запише повече от няколко минути игра, тъй като не е участвал в официални мачове от средата на месец декември.

В този двубой се срещат един от най-слабите домакини в Лига 1 – Рен, срещу много колебливия гост – Сент Етиен. Прогнозираме тактическо надлъгване между двамата треньори и среща с малко голови положения и съответно попадения.

Прогноза Рен – Сент Етиен:  Под 2.5 гола@ 1.60 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации