7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Малко голове в мача между Локомотив Пловдив и Пирин

Локомотив Пловдив приема Пирин на стадион Лаута в среща от поредния кръг на българската „А“ група. Двубоя е с начален час 20:15 часа в петък – 01.04.2016г.

Локомотив Пловдив пропусна да спечели победата при гостуването си на Черно Море в последния кръг на първенството. Смърфовете играха почти целия мач на Тича с човек повече след изгонването на Симеон Райков, но стигнаха само до реми – 1:1. Все пак момчетата на Илиан Илиев може да се похвалят с 3 поредни мача без загуба, които ги карат да дишат по-спокойно в битката на дъното. Сега смърфовете могат да си осигурят оставането в „А“ група с успех над Пирин. Иван Иванов, който се завърне в отбора на Локомотив Пловдив вече е готов за игра, но вероятно ще остане резерва на опитните централни защитници – Кирил Котев и Александър Тунчев. В контролата с Локомотив ГО нова контузия пък получи тарана Гай Мансур, а от сметките отпада и Ванчо Траянов, който също не е готов за игра. Така в атака Илиан Илиев отново ще заложи на опитните Мартин Камбуров и Емил Гъргоров.

Пирин стигна само до 0:0 с Монтана у дома в последния кръг на първенството. Така орлетата не са печелили в последните си 6 мача в „А“ група. След възхода след идването начело на Наджи Шенсой, Пирин отново ще се задоволи с битката на дъното, където с Монтана ще трябва да определят кой ще играе плейаут. Под въпрос за гостуването на Лаута е халфа Александър Дюлгеров, който има проблеми с коляното. В атаката на орлета, Наджи Шенсой отново ще пусне единствено новия национал – Тони Тасев, а Мартин Тошев ще остане резерва. Косовския наставник на Пирин отново ще заложи на дефанзивна схема на игра и бързи контраатаки.

Локомотив Пловдив ще търси задължителна победа в това домакинство. Пирин от своя страна се надява да поднесе изненада в това свое гостуване. Орлетата ще се опитат да затворят мача на Лаута, а това определено ще повлияе върху неговата резултатност.

Прогноза Локомотив Пловдив – Пирин: под 2.5 гола@ 1.65 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации