8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Манчестър Сити – Тотнъм (21 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Манчестър Сити и Тотнъм излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 21.01.2017г. (събота) от 19:30 часа българско време на Итихад Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Андре Маринър.

Манестър Сити загуби катастрофално с 4:0 гостуването си на Евертън. Така гражданите вече са извън Топ 4, като заемат 5-то място с актив от 42 точки. В мача с Тотнъм, момчетата на Пеп Гуардиола нямат право на грешка иначе могат да превърнат първия сезон на испанеца на Итихад Стейдиъм в кошмар.

Илкай Гюндоган и Фернандо са контузени и пропускат мача. С оглед и на наказанието на Фернандиньо, Пабло Сабалета отново ще действа редом до Яя Туре в центъра на терена. Капитана – Венсан Компани е близо до завръщане в игра след лечение на травма, но едва ли ще стартира срещу Тотнъм. Габриел Жезус получи разрешение да играе за Манчестър Сити и се очаква да попадне в групата за мача. Въпреки тежката загуба преди седмица, не се очакват сериозни промени в състава на Пеп Гуардиола.

Тотнъм се разправи с Уест Бромич преди седмица с 4:0. Хеттрик на Хари Кейн донесе 6-ти пореден успех за шпорите във Висшата Лига и ги изстреля на 2-ро място в класирането с актив от 45 точки. Мача срещу Манчестър Сити ще даде отговор на въпроса дали Тотнъм е готов да се включи в битката за титлата.

Тежък удар за Маурисио Почетино е травмата на Ян Вертонген. Белгийския защитник контузия своя глезен и ще пропусне около 2 месеца от сезона. Неговото място в центъра на защитата на Тотнъм ще заеме Кевин Вимер. Ерик Ламела е почти възстановен от травма и се очаква да попадне на резервната скамейка. В предни позиции, Маурисио Почетино няма никакви поводи да прави промени.

Манчестър Сити е притиснат до стената и ще търси задължителна победа. Очакваме гражданите да бъдат много мотивирани срещу Тотнъм и с подкрепата на своята публика да измъкнат трите точки в дербито с шпорите.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Сити @ 2.10 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации