7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Брайтън

Манчестър Юнайтед излизат за трите точки срещу Брайтън, очакваме категоричен успех при дебюта на Ерик тен Хаг

Флаг на отбора Ман Юнайтед

Ман Юнайтед

Флаг на отбора Брайтън

Брайтън

Прогноза: 1 @ 1.65
Заложи в Betano | Виж Коефициенти Отговорна Игра | 18+

Ерик тен Хаг ще дебютира начело на Манчестър Юнайтед в неделя, първия съперник на „червените дяволи“ от новата кампания е Брайтън. Срещата е от 16:00 часа и ще се предава пряко по ТВ Диема Спорт 2. Брайтън е един от неудобните съперници за „дяволите“, последната среща между тях завърши с тежко поражение за Манчестър, които отстъпиха на Олд Трафорд с 4:0.

Кристиано Роналдо със сигурност пропуска първия мач от новия сезон, но тази липса може да се приеме по-скоро като добра новина за Ерик тен Хаг, при положение, че отбора му демонстрира отлична игра в предсезонната подготовка без неговото участие.

Брайтън приключиха кампанията на 9-то място в таблицата, но реално само с 8 точки по-малко от Манчестър Юнайтед. През лятната пауза „чайките“ се разделиха с Ив Бисума, които несъмнено бе един от най-добрите футболисти в състава, като проблем се очертава и раздялата от вчера с Кукурея, който отива в Челси.

Откъм състави, в лагера на Манчестър Юнайтед срещата пропускат Марсиал и Модер, а под въпрос са Пелистри и Уилямс, докато за Брайтън аут е само Модер.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации