10.5 C
Ню Йорк
събота, май 4, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Ливърпул: Домакините са фаворити

Ман Юнайтед
02 МАЙ | 18:30

Серията от 13 мача без загуба за Манчестър Юнайтед продължава, но „червените дяволи“ ще трябва още да се потрудят за да си гарантират мястото на вицешампион в Премиерлийг, особено след последния кръг, когато завършиха наравно с Лийдс.

В Лига Европа Манчестър се справи блестящо с Рома в първия полуфинален мач и след като изоставаше с 1-2 на полувремето победи с краен резултат 6-2. Този успех определено ще вдъхне кураж на момчетата, който ще им е нужен в предстоящото дерби срещу Ливърпул.

Ливърпул изпаднаха и от зона Лига Европа, но пък са без загуба вече пет поредни кръга. Проблемите в защита оказаха своето влияние върху формата на отбора, а ударното до скоро нападение вече изобщо не е ефективно.

В състава на домакините аут остават Фил Джоунс и Марсиал, докато за гостите двубоя със сигурност пропускат Матип, Гомез, Хендерсън и Келехер, а Джоунс и Филипс остават под въпросителна.

Манчестър Юнайтед имат само една загуба от Ливърпул у дома в последните 10 мача, очакваме тенденцията да се запази в неделя.

Ливърпул
Прогноза: Победа за Ман Юнайтед 👇
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации