15.7 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Ман Сити, Купа на Лигата, 26 окт 2016

Манчестър Юнайтед приема Ман Сити в най-интересния двубой от четвъртия кръг за Купата на Лигата в Англия. Срещата е във сряда вечер, 26 октомври от 22:00 часа българско време.

Напрежението в тази среща определено е на раменете на Жозе Моуриньо. Португалеца е под сериозен натиск след като отбора му започна да се представя далеч под очакваното и вече три поредни кръга са без победа във Висшата Лига.

След силният старт на сезона и три поредни успеха, „специалния“ сякаш изгуби верния ритъм и отбора му започна да спада позиция след позиция в подреждането. През уикенда Моу бе зашлевен звучно от Антонио Конте, след като Челси разби „червените дяволи“ с 4-0. С предстоящия мач програмата на Жозе продължава да е тежка, като ще трябва да се изправи за втори път през сезона и срещу друг сериозен играч в лигата – Ман Сити на Пеп Гуардиола.

Уейн Рууни продължава да лекува контузия в бедрото, което ще го остави аут от терена в сряда. Основният защитник Ерик Байи се контузи през уикенда срещу Челси и също остава извън сметките на Моуриньо.

„Големите звезди“ в отбора Пол Погба и Златан Ибрахимович не оправдават дори 10% от направената инвестиция, като в скоро време се очаква Юнайтед да се раздели с тях. Само за справка, Златан Ибрахимович се разписа само веднъж за изминалите осем мача на отбора във всички турнири.

Манчестър Сити също не са в много добро положение, въпреки да оглавяват таблицата в Премиершип. Старши треньора Пеп Гуардиола също е под известен натиск, след като футболистите му не успяха да спечелят нито един от последните пет срещи на отбора във всички турнири. Във Премиершип „гражданите“ записаха загуба и две поредни равенства у дома, с което допуснаха на отборите на Арсенал, Ливърпул, Челси и Тотнъм да ги приближат.

В кадрови план Гуардиола ще може да разчита Венсан Компани, но контузии оставят в лазарета Бакари Саня и Пабло Сабалета. Туре Яя е под въпрос, а Фабиан Делф наказан.

Манчестър Сити са единственият отбор, който успя да победи Юнайтед на Олд Трафорд през настоящия сезон и в сряда отново можем да очакваме подобен развой на мача, освен ако Гуардиола не реши да пусне малко по-различен състав, като даде шанс на някой от новаците. При това положение няма да рискуваме с прогноза за победа на „гражданите“ а ще заложим на опцията над 2.5 гола!

Прогноза: Над 2.5 гола @ 2.00 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации