12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Селта, прогнози (11.5.2017)

Манчестър Юнайтед е домакин на Селта във втория мач между двата тима от полуфиналите на Лига Европа. Двубоят е на 11 май, четвъртък, от 22:05 часа на „Олд Трафорд“. Двата отбора нямат други срещи по-между си, ако изключим първата среща от полуфиналите спечелена с 1-0 от Манчестър Юнайтед като гости.

Топ Залог: Под 2,5 гола в Ман Юнайтед – Селта

Тимът на Жозе Моуриньо надигра своя съперник с 1:0 на „Балайдос“ миналия четвъртък с гол на младата звезда Маркъс Рашфорд. Така „червените дяволи“ са само на 90 минути от класиране на финал, стига да не загубят срещата у дома.

Манчестър Юнайтед ще се надява на триумф в Лига Европа, за да участва в Шампионската лига през следващия сезон. В неделя „червените дяволи“ загубиха при визитата си на Арсенал с 0:2 в мач от поредния кръг на Висшата лига и шансовете им за класиране в Топ 4 намаляха.

Отборът на Селта отписа испанското първенство и допусна поредно поражение през уикенда, след като загуби от Малага с 0:3. Това бе шести пореден мач за възпитаниците на Едуардо Беризо, в който те не успяват да спечелят.

Селта не успя да затрудни сериозно Серхио Ромеро в първата среща и защитата на Юнайтед се оказа непреодолима за испанския тим. На „Олд Трафорд“ тимът от Виго ще има тежката задача да вкара гол, ако иска да продължи напред.

[maxbutton id=“27″ ]

Манчестър Юнайтед е фаворит срещу СелтаМанчестър Юнайтед не е сред най-резултатните отбори напоследък, а в защита играят стабилно при Жозе Моуриньо. Без Ибрахимович пък в атака нещата куцат, така че очаквам да не видим много голове в реванша им срещу Селта.

Прогноза: Под 2.5 гола @ 1.95 коефициент в Efbet

Феновете на Манчестър Юнайтед могат да изберат своя отбора за победител при 1.55 коефициент + 100 лева бонус!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации