7.7 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Уест Хям, Висша Лига, неделя – 27 ноември

Манчестър Юнайтед и Уест Хям излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 27.11.2016г. (неделя) от 18:30 часа българско време на стадион Олд Трафорд, а главен съдия на мача ще бъде Джонатан Мос.

Манчестър Юнайтед не успя да спечели дербито с Арсенал, като допусна изравняване за 1:1 в последната минута. Така червените дяволи остават далеч от върха в класирането – 6-то място с актив от 19 точки. През седмицата момчетата на Жозе Моуриньо повдигнаха настроението си с убедителна победа в Лига Европа с 4:0 над Фейенорд.

В споменатия мач с холандците Златан Ибрахимович се завърна след като изтърпя наказание срещу Арсенал. Шведския таран ще стартира като титуляр срещу Уест Хям и ще си партнира в предни позиции с Уейн Рууни, който изглежда възвръща формата си. Ерик Байли и Крис Смолинг са единствените контузени в лагера на червените дяволи. Добро впечатление с играта си срещу Фейенорд остави и Хенрих Михтарян, но това едва ли ще спечели титулярно място на арменеца във Висшата Лига. Давид Де Хеа получи почивка през седмицата, а сега ще се завърне на вратата на Манчестър Юнайтед.

Уест Хям загуби инфарктно с 3:2 дербито с Тотнъм преди седмица. Така чуковете отново влязоха в лоша серия от 3 мача без победа във Висшата Лига и се свлякоха на 17-то място в класирането с актив от 11 точки. Славен Билич ще има задачата да спре пропадането на тима си на негостоприемния Олд Трафорд.

Уинстън Рийд пропуска мача с Манчестър Юнайтед заради наказание. Неговото място в центъра на защитата на Уест Хям ще заеме опитния Джеймс Колинс. Контузени в лагера на чуковете са Артур Масуаку, Гьокхан Торе, Сам Бирам и Анди Керъл. След наказание в състава на Славен Билич се завръща капитана на отбора – Марк Ноубъл. Опитния халф ще стартира в средата на терена редом до Педро Обианг, а Мануел Лансини ще получи място в по-предни позиции зад единствения нападател на Уест Хям – Андре Аю.

Манчестър Юнайтед демонстрира добра форма през седмицата. Завръщането на Уейн Рууни в състава влияе положително на червените дяволи и те значително подобриха представянето си в последните мачове. Уест Хям показва слаба форма в последните мачове и ще има доста трудности при гостуването си на Олд Трафорд.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Юнайтед @ 1.45 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации