8.1 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Юнайтед – Евертън, прогнози (04 апр 2017)

Манчестър Юнайтед няма да се справи лесно с предстоящия си съперник в междинния 31-ви кръг на Премиершип.

Манчестър Юнайтед е на път да запише 20 поредни мача без загуба в Премиершип. Ръководеният от Жозе Моуриньо тим бе надигран за последно от Челси през октомври месец 2016 година, но тази серия рано или късно ще свърши.

Заложи със 100 лв. бонус

В последния кръг „червените дяволи“ не успяха да се наложат над Уест Бромич у дома, при положение, че владееха в над 78% от времето топката. Сега отбора заема пето място в таблицата, с актив от 53 точки.

Срещу Евертън, Моуриньо остава без услугите на контузените Крис Смолинг, Фил Джоунс и Хуан Мата, а с наказание е Пол Погба, но пък добрата новина за „специалния“ е завръщането на Златан Ибрахимович.

Евертън от друга страна също се борят за евроучастие и са само с три точки по-малко от Ман Юнайтед. Като гости нямат успех в последните два кръга, загубвайки последователно от Тотнъм и Мърсисайдци.

Статистиката в този мач е в полза на домакините, тъй като Евертън имат само един успех за последните пет срещи тук.

И в състава на „карамелите“ имат кадрови проблеми. С контузии са Шеймъс Коулман, Яник Боласие, Рамиро Мори и Морган Шнайдерлин.

В последните четири мача между Ман Юнайтед и Евертън паднаха над 2.5 гола, а имайки предвид нападението, с което разполагат и двете страни, твърде вероятно е за пети път двата отбора да направят резултатен мач по-между си.

Прогноза: Над 3,5 гола @ 1.90 коефициент

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации