Ман Юнайтед ще потърси мястото си в Топ 5 с успех над Брайтън

Брайтън гостува на Олд Трафорд в интересна среща от 23-тия кръг на Висшата Лига. Двубоя е от 17:00 часа в събота, 19 януари и ще се предлага за залози на живо в сайта на букмейкъра efbet.

Манчестър Юнайтед са преобразесни след встъпването в длъжност на новия старши треньор Оле Солскяер. Специалиста успя да изведе отбора до шест поредни победи, с което „дяволите“ бързо наваксаха пасива от точки и се приближиха само на „крачка“ от петото място, където в момента е Арсенал, който пък има тежко на Челси.

В кадрови план Солскяер няма да разчита на Маркос Рохо, Санчес и Крис Смолинг, а добрата новина за норвежеца е завръщането в игра на наказаният до скоро Ерик Баили.

Брайтън е в долната половина на таблицата, все още на безопасно разстояние от опасната зона. Отбора е един от най-слабите гости в лигата, със само две победи при гостуванията си от началото на кампанията. Статистиката на тима е още по-лоша и в директните сблъсъци срещу Манчестър Юнайтед, в последните два от които тук дори не успяха да вкарат.

В лагера на Брайтън проблемите с контузени футболисти са значително по-сериозни. Аут остават Алиреза, Мат Райън, Хосе Изкиердо и Бернардо да Силва.

Прогноза: 1

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!