11.8 C
Ню Йорк
понеделник, май 6, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболна прогноза за Мидтиланд – Есберг – 12/07 (Дания)

Датското е едно от малкото първенства в целия свят, които се провеждат по такъв начин – в пълен синрхон точно с родната А група!

Първенството започва този петък, 12 юли, а освен всичко и самата му форма е огледална. Всяко от въпросните две първенства, за които вече стана на въпрос, се провежда по абсолютно еднакъв начин, като и след края на редовния сезон отборите се разделят на две групи съответно от 6 и 8 тима, като водещите продължават битката помежду си за участие в европейските турнири и за титлата, а останалите – за спасението си.

Мидтиланд направи прекрасен последен сезон, но в крайна сметка остана много далеч от първото място – на цели 11 точки от Копенхаген и въпреки това си гарантира участие в „Лига Европа“. В същото време тимът завърши и на 15 точки пред 3-ия в крайното подреждане – Есберг.

Точно този съперник, който се превърна в най-приятната изненада през целия изминал сезон, ще застане насреща на тима още в първия кръг.

Много трудно при два толкова изравнени по своите сили отбори има как да се стигне до някаква разгромна победа в която и да било от двете посоки.

Най-нормалното нещо ще се случи като още в първия кръг този толкова равностоен мач ще бъде такъв и по отношение на резултат като головете в него ще са страшно малко.

Прогноза: Под 3.5 @ 1.45 в Betano

FT: 1-0 (позната)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации