9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Мидтиланд – Нордселанд, Прогноза 21/07 (Дания)

Силният тим на Мидтиланд, който е неотлъчна част от челото на датския футбол през последните гоидни, потегля към новия сезон с желание да се завърне на върха.

Очертава се битката по оста с Копенхаген да се запази и да е все така ожесточена, а преди по-малко от 48 часа действащият носител на титлата вече спечели и втория си двубой през кампанията, така че кърпата е хвърлена в посока Мидтиланд.

Много пестеливо и в същото време напълно достатъчно за желанието на тима на Андерсен, той спечели откриващия си сблъсък с 1:0 на своя стадион срещу Есберг.

Голът падна едва в последната минута на редовното време като беше дело на исландската резерва – Андерсон и така Мидтиланд се наслади на победоносно начало. Нордселанд изпадна в известна криза през годините след като спечели титлата (а те не са толкова назад във времето), но поне взе летящ старт на настоящата кампания, разгромявайки Хорсенс с 0:3.

Този резултат вдъхва известен стимул на тима да продължи с добрите изяви, но след като спечели толкова лесно и то като гост, той вече витае в облаците, а само седмица по-късно ще бъде приземен по един много шумен начин от втория най-силен за предходната кампания тим в целия датски футбол.

Прогноза: 1 @ 1.50 в Betano

FT: 2:1 (печели)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации