14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Мидълзбро – Ливърпул, Висша Лига, сряда – 14 декември

Мидълзбро и Ливърпул излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 14.12.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на стадион Ривърсайд, а главен съдия на мача ще бъде Джонатан Мос.

Мидълзбро загуби с 1:0 гостуването си на Саутхемптън в неделя вечер. Така момчетата на Айтор Каранка остават на 16-то място в класирането на Висшата Лига с актив от 15 точки. Сега на Ривърсайд пристига леко разколебания Ливърпул и Боро ще се опита да се възползва от това.

Джордж Френд и Джеймс Хъзбанд са контузени и пропускат предстоящата среща. Алваро Негредо и Гастор Рамирес също имат здравословни проблеми и са под въпрос за мача с Ливърпул. Двамата пропуснаха мача със Саутхемптън и ако не бъдат възстановени навреме отново ще бъдат заменени от Стюарт Даунинг и Джордан Роудс в стартовия състав. Айтор Каранка отново ще заложи на дефанзивното 4-5-1, с което ще търси да изненада по-класният си съперник главно чрез контраатаки.

Ливърпул пропусна да спечели срещу Уест Хям и стигна само до точка – 2:2 на своя Анфийлд. Така мърсисайдци не успяха да спечелят втора поредна среща във Висшата Лига и изостанаха на 6 точки от лидера Челси. На Ривърсайд пред Ливърпул няма друга алтернатива освен да търси победата.

Фелипе Коутиньо и Дани Ингс са трайно контузени в лагера на червените. Деян Ловрен пък бе заменен принудително срещу Уест Хям и е под въпрос за срещата. Ако не бъде възстановен навреме, хърватския бранител ще отстъпи мястото си в стартовия състав на Рагнар Клаван. Емре Джан и Даниел Стъридж също лекуват леки травми и участието им на Ривърсайд не е сигурно. Въпреки грешките, които натрупа в последните 2 мача, Лорис Кариус продължава да е първи избор за Юрген Клоп под рамката на врата на Ливърпул.

Мидълзбро ще заложи на здрава защита, с която ще търси поне точка от мача. Ливърпул обаче ще бъде разярен в търсенето на трите точки след двете поредни грешни стъпки. Класата на гостите е много по-голяма и те едва ли ще имат проблем да си тръгнат с победа от Ривърсайд.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул @ 1.55 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации