7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан – Карпи, прогноза

Милан посреща Карпи в последния мач от програмата на 34-ия кръг в Серия „А“. Двубоят е в четвъртък, 21 април, от 21:45 часа на „Стадио Сан Сиро“ в Милано.

Пет кръга преди края на шампионата Милан се намира на 6-а позиция с актив от 52 точки, със седем по-малко от петия Фиорентина. „Росонерите“ са много близо до участие в Лига Европа през следващия сезон като същевременно са на финал и в турнира за Купата на Италия, така че може да спечелят квота за втория по-сила европейски клубен турнир и от там.

Новият старши-треньор на тима Кристиан Броки дебютира по отличен начин, след като в миналия кръг възпитаниците му спечелиха с 1:0 гостуването на Сампдория и се поздравиха с успех за първи път от края на февруари. На собствен терен Милан се представя сравнително добре като има само три загуби от началото на сезона, една от които дойде при последното домакинство – 1:2 от Ювентус. Преди това „росонерите“ не бяха губили в шест поредни мача на „Сан Сиро“, а срещу Карпи нямат право на грешка, ако искат да се доближат до Фиорентина.

Тимът на Карпи се бори със зъби и нокти за своето оцеляване и готовността на тима да остане в елита бе доказана в миналия кръг, когато новакът разби Дженоа у дома 4:1. Така Карпи спечели трета победа в последните си пет срещи и се изкачи на 17-о място с актив от 31 точки, на една над зоната на изпадащите.

В предишните си осем мача тимът има само две загуби и определено може да се каже, че воденият от Фабрицио Кастори отбор в е добра форма.

Карпи има две победи на чужд терен този сезон. В последните пет визити „червените“ допуснаха само три гола, което трябва да ви подскаже, че „бианкоросите“ се представят стабилно в отбрана. През първия полусезон Карпи не се даде на Милан и срещата завърши 0:0 на стадион „Алберто Браглия“ в Модена, където домакинстват възпитаниците на Фабрицио Кастори. В средата на януари Милан обаче се наложи с 2:1 над този съперник в двубой за Купата на Италия, игран на „Сан Сиро“. Сега обаче залагам на ниска резултатност, тъй като точката е от значение за гостите и очаквам те да предприемат защитен подход, а Милан има проблеми срещу отбори, които приемат играта в своята половина.

Прогноза Милан – Карпи: Под 2,5 гола @ 1,95 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации