11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан – Сампдория (05 фев 2017) прогноза, Серия А

Милан и Сампдория излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 05.02.2017г. (неделя) от 13:30 часа българско време на стадион Сан Сиро, а главен съдия на мача ще бъде Марко Гуида.

Милан загуби с 2:1 гостуването си на Удинезе преди седмица. Така росонерите са без успех в Серия А вече три мача подред. Лошата серия прати отбора на Винченцо Монтела на 8-мо място с актив от 37 точки. Амбициите на Милан до скоро бяха свързани с участие в Шампионската Лига догодина, с оглед на което неприятната поредица трябва да бъде спряна срещу Сампдория.

Джакомо Бонавентура най-вероятно ще пропусне остатъка от сезона заради контузия в адукторите. С травми в състава на Милан са още Рикардо Монтоливо, Матиа Де Шилио, Лука Антонели и Давиде Калабрия. Така на левия бек на защитата на росонерите, Винченцо Монтела ще гласува доверие на Лука Ваньони, който не е играл много след трансфера си от Ривър Плейт. В предни позиции на тарана Карлос Бака ще помага новото попълнение Жерар Делофеу.

Сампдория записа престижна победа срещу Рома с 3:2 преди седмица. Така моряците прекъснаха лоша серия от 6 мача без успех в Серия А. Сампдория заема 14-то място в класирането с актив от 27 точки и ще се опита да обърка сметките на Милан в този мач.

Единствения контузен в лагера на Марко Джампаоло е Марко Вивиано. Така на вратата на Сампдория на Сан Сиро ще видим Кристиан Пуджони. След добрата игра срещу Рома преди седмица едва ли ще видим сериозни промени в състава на моряците. Така на върха на атаката на Сампдория отново ще стартират Лукас Муриел и Фабио Куалярела.

Милан се намира в труден период, в който не може да си позволи нова загуба на точки. Росонерите ще бъдат крайно мотивирани да спрат лошата серия с успех срещу колебливия през този сезон отбор на Сампдория.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Милан @ 1.57 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации