14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Милан – Торино (12 яну 2017)

Милан е домакин на Торино в двубой от 1/8-финалната фаза на турнира за Купата на Италия. Двубоя Милан – Торино ще се проведе на 12 януари (четвъртък) от 22:00 часа на „Стадио Сан Сиро“ в Милано.

Домакините са в добра форма и тяхната цел е спечелване на турнира. След като триумфираха за Суперкупата срещу Ювентус в края на миналата година, „росонерите“ стартираха 2017-та с минимален успех над Каляри в неделя. Победата не дойде лесно, но бе много важна за тима на Винченцо Монтела.

Гледай пряко Милан – Торино онлайн, на живо

Те се намират на пето място във временното класиране с 36 точки и имат мач по-малко от намиращите се пред тях Лацио и Наполи, които са съответно с една и две точки повече.

През миналия сезон Милан стигна до финала на турнира и сега ще се опита отново да повтори това си постижение. „Росонерите“ имат домакинско предимство на старта на участието си в надпреварата и трябва да се възползват.

Гостите от Торино започнаха още от 1/32-финалите като през август миналата година разбиха Про Верчели с 4:1. В следващата фаза пък отстраниха Пиза с 4:0 като успехът им дойде в продълженията.

През уикенда Торино спечели точка като гост на Сасуоло и регистрира втори пореден мач без загуба в Серия „А“. „Биковете“ са на осмо място във временното класиране с актив от 29 точки.

Торино не играе много успешно като гост този сезон, след като има само две победи навън. Съвсем наскоро те допуснаха пет гола от Наполи, което не е никак обнадеждаващо преди визитата в Милано.

През този сезон Милан вече победи веднъж Торино на „Сан Сиро“. „Росонерите“ триумфираха с 3:2 през август, регистрирайки трета поредна победа у дома срещу този противник. Очаквам „червено-черните“ да продължат успешното си представяне срещу „биковете“ и да се класират за 1/4-финалите в турнира за Купата след успех в редовното време.

Прогноза: 1 @ 2.10 коефициент Efbet

Efbet предлага 100 лева бонус за срещата при регистрация! Регистрирай се в Efbet, депозирай и вземи до 100 лева допълнителен бонус!

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации