9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Младежкият национал Петко се представи в Тернана

Петко Христов, българският младежки национал направи първото си попадение на мач Тернана срещу Римини в Италия. Той откри резултата с гол. Това е и първият откакто е в отбора на зелено-червените.

Софиянчето е преотстъпен играч на Фиорентина и играе в Серия С. На Тернана се наложи над Римини с 3:0 и така автоматично с 23 точки стана на 5-о място. Тернана начело с Луиджи ди Канио, опитния си треньор се бори за попадение в Серия Б, като се нарежда само с един мач и три точки, след лидера Порденоне.

Така Христов се отчете като вкара гол с глава, едва в 6-а минута на първо полувреме. Той центрира Федерико Фурлан в ляво от фаул.

Когато беше вкаран гола от страна на домакините, начело с българския талант, маът се разви динамично. Дори изпуснатите дузпа не попречиха на домакина да стигне до заветната победа в края на двубоя. Марко Фредиани вкара гол в 62-ата минута, в 82-а Франческо Никастро.

Представянето на младият Петко Христов бе оприличено като много силен мач в защита. Самият Петко се представи блестящо като няколко пъти изпреварва нападателите от противниковия отбор и се впуска в рискови високи центрирания.

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации