9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Мондиал 2014: Италия – Уругвай (24 юни)

Италия – Уругвай, стадион „Арена дас Дунас“, град Натал. Начало: 24 юни 19:00 часа, Група D, Световно първенство по футбол 2014, Бразилия.

Много интригуващ ще се окаже двубоя между Италия и Уругвай в група D на Мондиала. Изненадващо на първо място в групата е отбора на Коста Рика с актив от 6 спечелени точки, а на второ и трето място са съответно днешните съперници – Италия и Уругвай. На последно място без нито една точка в актива си се нарежда отбора на Англия, като за тях мача е чисто протоколен и след него „трите лъва“ отпътуват за родината си, като единственото постижение за тях е вкарания от страна на Уейн Рууни гол.

Старши треньора на Италия – Чезаре Прандели този път със сигурност няма да рискува и ще заложи на игра с трима в защита. Специалиста разполага с много качествени футболисти, но явно нещо не му върви. Тук са Джанлуиджи Буфон, Джорджо Киелини, Леонардо Бонучи, Андреа Бардзали, Даниеле Де Роси,  Антонио Кандрева, Матиа Де Шилио, Марко Верати и разбира се Чиро Имобиле. Не всички футболисти обаче са в добра форма, като Даниеле Де Роси,  Антонио Кандрева, и Матиа Де Шилиор, които ще започнат двубоя от резервната скамейка.

Отбора на Уругвай първо загуби от Коста Рика с 1-3, а във втория мач благодарение на Луис Суарес надиграха Англия с 2-1. Добрата новина за „урусите“ е, че Луис Суарес е в оптимална форма и ще стартира като титуляр. Плътно до него в предни позиции ще действа Едисон Кавани, но той не играе никак добре на това първенство. Все пак има и лоши новини свързани с отсъствието на Макси Перейра, който си издейства червен картон, а заедно с него под въпрос пък остава Алваро Перейра.

Последните три мача между националните отбори на Уругвай и Италия завършват с по малко от 2,5 гола. На Италия им трябва само равен резултат, докато за Уругвай победата е задължителна, тъй като те изостават в отбелязаните голове.

Прогноза Италия – Уругвай: под 2,5 гола, 1 (вземи 100 лева бонус)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации