12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Наполи – Бенфика, Шампионска лига, прогноза

В сряда вечер 28 септември 2016г. от 21:45ч. на стадион „Сан Паоло” в Неапол италианският Наполи се изправя срещу португалския Бенфика в среща от втория кръг на група В в Шампионска лига. Двата отбора са фаворитите за спечелването на тази група, но докато италианците стартираха с победа срещу Динамо Киев,  а лисабонския гранд се издъни у дома срещу Бешикташ – 1:1. Важността на двубоя е от огромно значение и за двата състава, като в техните сметки със сигурност влиза и равенството, което е оценено на коефициент от 4,00. Успех за Наполи пък се определя на 1,65, а победа за  Бенфика е 5,75.

Наполи постигна победа с 2:1 преди две седмици при визитата на Динамо Киев. Като в герой за тима се превърна новото попълнение – Аркадиуш Милик, който реализира два гола. С този успех неаполитанците се превръщат в основен фаворит за продължаване в следващата фаза на турнира и определено няма да се разсърдят и на равенството от този мач. Наполи се намира в чудесна серия, като за шест срещи не познава вкуса на поражението и записа четири победи и две равенства във всички турнири. Румънският бранител Влад Кирикеш е единственият с контузия в техния лагер.

Бенфика изпусна победата срещу Бешикташ в последните минути на мача преди две седмици и така не успя да тръгне с успех в тазгодишното си участие в Шампионска лига. Така португалският гранд ще търси поне равенството срещу Наполи за да съхрани своите шансове за класиране в следващия етап. Лисабонските орли също като своя опонент нямат загуба през новия сезон, като в седем срещи записаха пет успеха и две ремита. Проблемите пред техният наставник Руи Витория обаче не са никак малко, като с различни травми са Раул Хименес, Жонас, Рафаел Силва, Андреас Самарис, Жардел и Данило.

Прогноза Наполи – Бенфика : под 2,5 гола @ 2,05 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации