9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

НАПОЛИ – ДИНАМО КИЕВ, (23 НОЕМВРИ 2016), ШАМПИОНСКА ЛИГА

В сряда вечер /23 ноември 2016г/ от 21:45ч. на „Стадио Сан Паоло” в Неапол ще станем свидетели на срещата от 5 – ия кръг в група В на Шампионската лига между отборите на Наполи и Динамо Киев. И двата отбора излизат за победа – ако домакините спечелят това почти сигурно ще ги прати на осминафиналите в турнира, а ако украинският гранд грабне победата ще отвори пътя им за третото място в групата. Неаполитанците победиха с 2:1 в Киев през месец септември, но сега макар и пред своя публика задачата им изглежда доста по – трудна. Италианският тим съвсем логично е считан за абсолютния фаворит в този дуел с коефициент за техен успех от 1,45, равенството е 4,75, а варианта Динамо Киев да грабне пълния пакет от точки е определян на 8,00.

Наполи стартира с две ударни победи в първите два кръга на Шампионска лига – 2:1 при визитата на Динамо Киев и 4:2 у дома над Бенфика. Но след това в срещите с Бешикташ неаполитанци не бяха на нужното ниво и първо отстъпиха у дома с 2:3, а след това се добраха до хикса 1:1 в Истанбул. Въпреки това те оглавяват групата с равен брой точки по 7 с тима на Бенфика. Наполи ще търси победата от първата минута, тъй като един успех в сряда вечер ще ги прати във фазата на директните елиминации. Неаполитанците нямат загуба през месец ноември, а като цяло допуснаха само едно поражение за последните си 6 срещи във всички състезания. Проблемите пред наставникът Маурицио Сари са свързани с нападението на своя отбор, което реализира пет гола за последните пет срещи. Извън групата ще останат двама от основните офанзивни играчи в неговата схема – Маноло Габиадини и Аркадиуш Милик. Така в предни позиции Наполи отново няма да започне с чист нападател, а ще се разчита на бързоногите Дрес Мартенс, Хосе Кайехон и Лоренцо Инсиние.

Динамо Киев достигна през миналия сезон осминафинал в турнира, но сега представянето им е далеч от това. Тимът има илюзорни шансове да заеме едно от първите две места в групата, а като постижима цел остава само третата позиция даваща право на участие в Лига Европа. За изпълнението на тази задача обаче е нужна победа на „Сан Паоло” в сряда вечер. Трудните победи над Стал Коменское и Днипро с по 2:1 в украинското първенство, пък говорят сами по себе си, че тима не се намира в най – добрата си форма. Треньорът на тима Сергей Ребров ще бъде лишен от услугите на бранителя Данило Силва и халфа Валерий Федорчук.

ПРОГНОЗА: НАПОЛИ – ДИНАМО КИЕВ: НАПОЛИ @ 1,45 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации