7.7 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Наполи – Палермо (29 яну 2017)

Ще успее ли Наполи да продължи с доброто си представяне в Серия А, и да запази позицията си в Топ 3 с победа над изпадналия в затруднение тим на Палермо? Двубоя Наполи - Палермо е с начален час 21:45 и ще се предава директно в сайта на efbet.

Наполи продължават да радват с добрата си игра. По рано през седмицата отбора се наложи над Фиорентина в среща за Купата на Италия и продължава напред в турнира, към полуфиналите, където ще се изправят срещу Ювентус.  Отбора продължава да се бори на цели три фронта, а за да е успешна тази битка момчетата на Маурицио Сари трябва задължително да спечелят предстоящото домакинство над Палермо.

Палермо продължават с агонията, а треньора им бе сменен за четвърти път през този сезон. Сега начело на клуба застана Диего Лопес, който се нуждае от чудо за са спаси повереният му тим от изпадане. В отбора цари истински безпорядък и едва ли ще станем свидетели на изненада тази вечер.

Големия проблем в Палермо е липсата на изявен голмайстор. Отбора трудно успява да се разпише в противниковата врата, а когато го прави е умерен, с не повече от един гол. Най-добрите им постижения обаче са именно далеч от дома, където успяха да се разпишат в 10 от последните 11 мача.

Наполи спечели в четири от последните шест срещи срещу този съперник, а при последните три успеха, Наполи се разписаха с над 2 гола.

В състава на домакините в игра се завръща нападателя Аркадиуш Милик, а аут остава само защитника Фаузи Гулам.

Палермо пристигат на Сан Паоло без контузения бранител Слободан Райкович, и наказания полузащитник Алесандро Гаци.

Прогноза: -2.5 АХ Наполи @ 2.05 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации