16.8 C
Ню Йорк
вторник, април 16, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Наполи – Удинезе, прогноза и анализ (15 апр 2017 – 21:45)

Гледай Наполи - Удинезе на живо, онлайн в efbet! Букмейкъра ще излъчва пряко всички срещи от предстоящия кръг в Серия А! Регистрирай се още сега ....

Наполи ще продължи щурма за второто място с победа над Удинезе в събота вечер. „Небесно сините“ имат да наваксат пасив от 4 точки пред Рома, ако искат да избегнат плейофите за участие в Шампионска лига.

Наполи могат да се похвалят с най-резултатното нападение в Серия А, но това може да се окаже недостатъчно за директно класиране в Шампионска лига. В предходния кръг отбора не срещна никакви трудности при гостуването си на Лацио, което спечелиха с класическото 0-3, но като цяло проблемите им в отбрана продължават да им създават проблеми. Отбора може да се похвали само с три чисти мрежи за последните си 15 домакински мача, което им струва доста скъп.

В същото време Удинезе също спечелиха последния си мач с 3-0, с което записаха пети пореден кръг без загуба, но за тях единственото което остава е класиране сред първите 10 отбора.

Статистически Наполи играе изключително успешно срещу отбори намиращи се под тях в класирането, записвайки 16 победи, 2 равенства и 2 загуби в изминалите 20 мача на Сан Паоло. Удинезе могат да се похвалят само с две победи над отбори класирани над тях в при последните им 20 визити, като загубите са 12 при 6 равенства. Като домакини Наполи са непобедени в 33 от последните 35 мача тук. Срещу Удинезе, Наполи спечели в три от последните четири срещи в Серия А. За изминалите 20 кръга в шампионата, Наполи допуснаха само едно поражение, но и това не е достатъчно за да изпреварят отборите на Рома и Ювентус.

Победата на нула срещу Лацио по-скоро беше изключение за Наполи и срещу Удинезе със сигурност ще имат трудности да запишат чиста победа. Опцията за победа на Наполи е с твърде нисък коефициент и по-добрия залог в този мач определено е опцията Гол/Гол!

Прогноза: Гол/Гол @ 1.95 в Efbet

Регистрирай се в Efbet и вземи до 100 лв. бонус! Efbet единствен удвоява стойността на първия ти залог! Опитай още сега, Регистрирай нова сметка от тук.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации