14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Нигерия – Аржентина Прогноза

Аржентина излиза за всичко или нищо срещу Нигерия

НИГЕРИЯ – АРЖЕНТИНА
Световно първенство, Група D
Вторник, 26 юни 2018 г, 21:00 часа
Залози на живо в efbet

Аржентина е опряна до стената, след като игра безобразно в първите два мача. Селекцията на Хорхе Сампаоли бе разгромена от креативните и резултатни състезатели на Хърватия. Двубоят срещу Нигерия се явява последен шанс пред южноамериканци, ако целят класиране за следващия етап. Стадион “Крестовски” ще бъде пълен с аржентински фенове, които ще се молят до последно за постигане на убедителен успех.

Не трябва да забравяме и значението на другия мач от групата. Съдбата на Аржентина до известна степен е свързана с представянето на Исландия, тъй като „островитяни“ имат малко по-добра голова разлика. “Гаучосите” трябва да постигнат победа с 2 или 3 гола разлика, за да внесат спокойствие сред техните фенове или да се надяват на минимум равенство в мача на исландци.

Меси и компания видимо са неудовлетворени от ръководството на Хорхе Сампаоли. Това се забелязва най-вече от техните действия и представянето им по руските терени. Сигурни сме обаче, че във вторник ще бъдат забравени всякакви лични отношения и мисълта ще бъде насочена към постигане на заветните цели с националната фланелка.

От другата страна е млад състав, който тепърва ще надгражда. Нигерия разполагат с много силни състезатели, които се намират в разцвета на своята кариера. Националният им селекционер, дори заяви, че това световно ще бъде използвано за обиграване на състава и подготовка за Мондиала в Катар, но не вярваме отдалата се възможност за класиране на 1/8-финалите да бъде пренебрегната.

От обосновката ни ясно личи, че Аржентина имат предпоставки за спечелване на мача. Нужна е колективност и воля, които тотално ще променят облика на този, иначе боеспособен, отбор. Сампаоли е време да заложи на повече титуляри и да спре с експерименталните състави, защото на резервната скамейка са имена, като Пауло Дибала, Анхел Ди Мария и Гонсало Игуаин. За пореден път се доверяваме на аржентинската селекция, но този път сме убедени, че ще ни донесат успех.

Прогноза Нигерия – Аржентина: 2 @ 1.55 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:00 ч. на 25.06.18 и подлежи на промяна

ВАЖНО: Не пропускайте мачовете от Световното първенство по футбол в Русия 2018 със залози на живо в сайта на efbet!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации