13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Олимпик Лион – Лил (28 яну 2017)

В интересна среща от XXII-рия кръг на Лига 1, Олимпик Лион е домакин на Лил. Двубоя на „Стад Жерлан“ е в събота (28 януари) от 18:00 часа наше време.

„Хлапетата“ заемат четвърта позиция във временното класиране и по-всичко личи, че това място ще е максимума за тях. Отбора трудно ще успее да се пребори до по-горна позиция в таблицата, което означава, че няма да успее да вземе участие в Шампионска лига през следващия сезон, където доскоро беше един от постоянните участници.

Все пак Лион ще се опитат да се класират сред първите трима, макар съвсем наскоро да допуснаха срамно поражение от засташения от изпадане Каен. С такива пропуски едва ли ще имат много възможности, при положение, че през този сезон конкуренцията в лигата е жестока.

За предстоящото домакинство, старши треньора Бруно Генезио няма никакви проблеми и ще може да разчита на целия си титулярен състав, което накланя везните в тяхна полза и не случайно Efbet приемат залози за победа на Лион при едва 1.45 коефициент.

При гостите от Лил положението не е „розово“. 14-тата им позиция никак не е успокояваща, тъй като разликата им по точки с първия от отборите попаднали в зоната на изпадащите е само две точки, а в момента дори намиращия се в средата на таблицата отбор може съвсем скоро да се окаже замесен в битката за оцеляване.

След добрата серия от четири поредни победи в Лил настъпи някаква криза и от средата на декември месец миналата година отбора няма победа. Все пак допуснаха само едно поражение за това време, което донякъде е успокояващо.

Като домакини „песовете“ са стабилен отбор с пет победи през този сезон, като за справка ПСЖ имат само с два повече успеха по същия показател, но този път ще играят далеч от дома. Освен това, срещу Лион, селекцията на Патрик Коло няма да е оптимална. Аут остават участващите в турнира за Купата на Африканските Нации – Мендил, Обади, Слити, Юсуф Коне и Бисума, а с различни контузии са Мавубо, Мендес и Тало.

Лион вече надигра този съперник по-рано през сезона с 0-1, и сега ще повтори успеха си и у дома.

Прогноза: 1 @ 1.45 коефициент

Не забравяйте, че само Efbet предлагат до 100 лева бонус при първия Ви депозит! Вземи своя бонус още сега, той те очаква тук >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации