6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Осасуна – Бетис, Ла Лига, 9-ти кръг, 21 окт 2016

Отборите на Осасуна и Бетис поставят началото на 9-ия кръг в Примера дивисион с мач помежду си. Двубоят е в петък, 21 октомври, от 21:45 часа на „Естадио Ел Садар“ в Памплона.

Двата отбора са в незавидно положение като домакините са на 19-та позиция с актив от шест точки, докато Реал Бетис има два пункта повече и е на 16-то място. В миналия кръг Осасуна сложи край на серията си без победа, надигравайки Ейбар с 3:2 като гост, докато Бетис загуби тежко от Реал Мадрид с 1:6 у дома.

Победата срещу Ейбар бе и първа за Осасуна през новия сезон. Те имаха три равенства и четири загуби в първите седем кръга, преди да спечелят срещу един от стабилните домакини в Ла Лига. Сега тимът ще се опита да запише и първи успех у дома, където има две равенства и две загуби през тази кампания.

Осасуна не се разписа на два пъти в своите четири домакинства – срещу Реал Сосиедад и Селта, вкара само един гол срещу Еспаньол, а на два пъти порази вратата на Лас Палмас. Очевидно домакините трябва да подобрят играта си в атака и да демонстрират отново комбинативния футбол в предни позиции, който показаха срещу Ейбар, ако искат да спечелят предстоящия мач.

Гостите от Бетис са с точка повече от 18-ия Спортинг Хихон и при загуба в Памплона почти сигурно ще се озоват в зоната на изпадащите. „Зелено-белите“ загубиха от Реал с 1:6 в последния си мач като за втори път този сезон получиха шест гола, след като и Барселона се подигра с тяхната защита.

Бетис загуби три от последните си четири мача в Примера, вкара само три гола в тях и също като своя съперник има проблеми в атака. Новото попълнение Роман Зузуля така и не оправда очакванията, а Рбен Кастро е човекът, който вкарва головете за Бетис – има четири от началото на сезона. Със сигурност феновете на тима се надяват отново той да поведе своите към успех срещу Осасуна в петък вечер.

Предвид головата немощ на двата отбора не смятам, че ще видим повече от две попадения в срещата. Бетис ще подходи дефанзивно, тъй като равенството ги устройва след тежката загуба от Реал Мадрид, така че очаквам слаба резултатност.

Прогноза: Под 2.5 гола @ 1.85 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации