7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Осасуна – Реал Мадрид (11 фев 2017) Ла Лига, прогноза

Осасуна посреща Реал Мадрид в мач от 22-рия кръг на испанското футболно първенство. Двубоят е на 11 февруари, събота, от 21;45 часа наше време на „Естадио Ел Садар“ в Памплона.

Домакините са на последно място във временното класиране с актив от 10 точки. Те изостават осем пункта от 17-тия Леганес. Осасуна има само една победа от началото на сезона – с 3:2 като гост на Ейбар на 17 октомври миналата година.

В последните си пет мача те подобриха представянето си, но все още не могат да спечелят мача. Осасуна завоюва три точки в последните си пет мача. Тимът от Памплона загуби в миналия кръг от Реал Сосиедад с 2:3, а при последното си домакинство направи 1:1 с Малага. На собствен терен тимът е спечелил само четири пункта от общо 11 мача и надали ще успее да прибави актив при домакинството на Реал Мадрид.

Воденият от Зинедин Зидан тим е лидер в класирането с актив от 46 точки. Реал Мадрид има пункт повече от втория Барселона, но за сметка на това има два мача по-малко.

Можем да кажем, че Реал има добър аванс в борбата за титлата предвид настоящото положение. В миналия кръг Реал регистрира втора поредна победа в Примера, след като надигра Реал Сосиедад с 3:0. Преди това те се справиха трудно с Малага след успех с 2:1 у дома. На чужд терен Реал няма успех в два поредни мача, сле като загуби от Севиля и направи равенство на „Камп Ноу“ в Ел Класико.

През първия полусезон Реал Мадрид разби Осасуна с 5:2. Реал е в серия от четири поредни победи срещу този опонент като е вкарал общо 13 гола в тези срещи и е допуснал 2 попадения. Очаквам Реал да запише нов категоричен успех и да спечели двубоя в Памплона с поне два гола разлика.

Прогноза: -1.5 АХ Реал Мадрид @ 1.72 коеф. в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации