9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Палермо – Удинезе, Серия А, четвъртък – 27 октомври

Палермо и Удинезе излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 27.10.2016г. (четвъртък) от 21:45 часа българско време на стадио Ренцо Барбера, а главен съдия на мача ще бъде Даниеле Орсато.

Палермо загуби тежко гостуването си на Рома с 4:1. Така орлите се намират в серия от 4 мача без победа и заемат предпоследното 19-то място в класирането с актив от 6 спечелени точки. Така Палермо ще трябва да търси задължителна победа срещу Удинезе за да може да подобри позициите си в битката на дъното.

Роберто Де Зебри има някои кадрови проблеми преди срещата в четвъртък. От групата на Палермо ще отпаднат контузените Джанкарло Гонзалес, Норберт Балох, Слободан Райкович и Александър Трайковски. Синиша Анджелкович пък ще бъде под въпрос за двубоя до последно. С оглед на проблемите пред Роберто Де Зебри в защита, титулярно място отново ще получи Роберто Витиело. Добрата новина в лагера на Палермо е че Илия Несторовски е в добро физическо състояние и ще води атаката на отбора. Българския национал Ивайло Чочев разочарова с изявите си срещу Рома и няма да е изненада ако бъде оставен на резервната скамейка.

Удинезе спечели с 3:1 като домакин на Пескара. Така зебрите прекъснаха серия от 5 мача без победа в първенството. С успеха Удинезе събра 10 точки и се изкачи до 16-то място в класирането. Въпреки това положението на зебрите не е добро и те ще търсят нов успех срещу пряк конкурент в битката на дъното.

Ширил Теро отбеляза два гола в последната среща на Удинезе и ще запази мястото на върха на атаката редом до Дуван Сапата. Това означава че Емил Халфредсон отново ще остане на резервната скамейка. Единствените проблеми пред мениджъра на Удинезе – Луиджи Дел Нери са контузиите на Пабло Армеро и Панайотис Коне.

Палермо и Удинезе се намират в дъното на класирането и ще търсят задължителна победа в тази среща. Очакваме двуостър мач на Ренцо Барбера, който предвид слабите изяви на двата отбора в защита следва да бъде доста резултатен.

Прогноза Палермо – Удинезе: Над 2.5 гола@ 2.00 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации