11.2 C
Ню Йорк
неделя, април 28, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Пари Сен Жармен – Барселона, прогноза

В най-интересният двубой от втория кръг на Шампионска лига един срещу друг застават тимовете на Пари Сен Жармен и Барселона.Тази битка е най-очакваната вторник вечер, тъй като и двата отбора имат най-големите амбиции за спечелване на титлата. През миналия сезон на надпреварата двата отбора играха един срещу друг в мач от четвърт финалите, но срещата не излъчи победител.

Пари Сен Жармен сформираха един много добър отбор, но все още е рано да се каже дали амбициите, които имат „парижани“ ще са изпълними. Във френската Лига 1, отбора не е на първо място, а заемат едва 4-то място с актив от 14 точки, с 5 точки по-малко от първенеца Марсилия. Все пак нямат допусната нито една загуба, но пък за такъв отбор като ПСЖ твърде много са равенствата – цели 5 на брой. На старта на груповата фаза на Шампионска лига не успяха да спечелят двубоя срещу Аякс, завършвайки 1-1 в Амстердам. Другите два отбора в Група F – Барселона и Апоел Никозия завършиха съответно с победа на Барселона. В последните два мача на ПСЖ Ибрахимович не беше част от титулярния състав, но сега със сигурност неговото място ще бъде там. Лоран Блан този път няма да експериментира и ще заложи на сигурното, като най-вероятния стартов състав на „парижани“ ще бъде следния: Сируги, Ауие, Маркиньос, Давид Луиш, Максуел, Вератти, Кабайе, Матуиди, Кавани, Ибрахимович и Лавеци.

Барселона продължават своето перфектно представяне по всички терени. В Примера Дивисион заемат първо място със пет победи и едно равенство. В последния кръг срещу Кордоба, „каталунците“ отбелязаха цели 6 гола, три от тях дело на Неймар, два гола от Лео Меси и едно попадение реализира Ракитич. В Шампионска лига записаха минимална победа с 1-0 над Апоел. Неймар и Меси заиграха блестящо, като единственото слабо звено в отбора остава защитата. Макар и да нямат нито един гол допуснат от началото на шампионата, Енрике така и не може да нагласи и избере правилните играчи в защита. Матю и Масчерано ще получат шанс за изява, Жорди Алба ще заеме левия фланг, а Иниеста се завръща в центъра на терена. Останалите играчи, на който ще заложи Енрике са следните: Дани Алвеш, Бускетс, Ракитич, Неймар, Меси и Мюнир.

Пари Сен Жармен ще се опита да си отмъсти за миналия сезон и отпадането и в четвърт финалите. За Барселона, атакуващата мощ на ПСЖ ще бъде едно истинско изпитание. Вероятността „каталунците“ да се огънат този път е голяма и напълно реално е победата на Пари Сен Жармен да е една от очакваните изненади в този кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

Прогноза Пари Сен Жармен – Барселона: Пари Сен Жармен +0,5 АХ 1,90

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации